DISTRIBUIȚI

În ultima zi din vacanța de vară, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați și Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Galați, au desfășurat o activitate informativ-preventivă în sistem integrat, în zona Gării C.F. Galați, activitate care a avut ca grup țintă tinerii ce soseau sau plecau din municipiul Galați, în contextul începerii noului an școlar.

Acțiunea a vizat creșterea nivelului de informare a tinerilor, acestora fiindu-le reamintit faptul că adoptarea unei conduite preventive reduce considerabil riscul de victimizare.

Cu această ocazie, în vederea diseminării mesajelor preventive, le-au fost distribuite celor prezenți materiale cu recomandări pe linia prevenirii bullying-ului, siguranței în mediul on-line, prevenirii traficului și consumului de droguri, prevenirii traficului de persoane, modul de acțiune în caz de incendiu sau cutremur.