DISTRIBUIȚI

În această săptămână Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează, în colaborare cu partenerii săi, o serie de activități culturale:
Icoana în inima copilului – vernisaj expoziție
În data de 15 decembrie 2015 la ora 18:00 va avea loc, în Sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, vernisajul expoziției „Icoana în inima copilului”, realizată cu lucrări ale elevilor Școlii de Artă Leonardo Galați, coordonator prof. Miruna Drăgușin. Expoziția va putea fi admirată în perioada 15 – 18 decembrie 2015.

Salonul Literar „Axis Libri” – Ediție Specială
Miercuri, 16 decembrie 2015, ora 13:00, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează o Ediție Specială a Salonului Literar „Axis Libri“. La această întâlnire se vor lansa volumele: „Fior decadent”, autor Alexandru Halupa; „Sonete”, autor Vasile Mandric; „Îmi amintesc de o zi de școală. Dante: Infernul în cânturi și terține alese”, autor Antonio Rizzo; „Adevăruri mari scrise cu litere mici”, autor Mihai Vintilă; „Reprezentanțe consulare europene la Galați în prima jumătate a secolului al XIX-lea”, autor Ana-Maria Cheșcu. Prezintă și moderează: Zanfir Ilie, managerul Bibliotecii „V.A. Urechia”.

Spectacol de Crăciun
Joi, 17 decembrie 2015, cu începere de la ora 17:00 va avea loc în Sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” Galați, un Spectacol de Crăciun susținut de elevii clasei de canto-muzică, prof. Adina Lazăr, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”.

Florina Diaconeasa Sef Serviciu Relatii cu Publicul Biblioteca V.A. Urechia Galati