DISTRIBUIȚI

Comunicat:

CASA DE CULTURĂ A SINDICATLEOR GALAŢI

va găzdui expoziţia de fotografie,

AICI IN ALB SI NEGRU. TERAPIE

realizată de Răducu POPA

Expoziţia este deschisă la CCSG, etajul I, în perioada 20 august – 20 septembrie 2016 şi face parte din Proiectul “GalART pentru tineri” iniţiat de poeta Angela Baciu şi susţinut de Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, prin care se urmăreşte descoperirea şi promovarea tinerelor talente din toate domeniile artistice.

Expoziţia cuprinde un număr de 47 de fotografii şi are două teme: jocul în abstract si natura.

De ce această expoziţie?

“Nu este o expoziţie profesională. Aş spune…începutul. Mi s-a propus acest lucru şi am acceptat considerând că e o ocazie bună de a vedea cum priveşte publicul viziunea mea în fotografie. Iubesc fotografia, experimentul în fotografie. Sper să vă placă” (Răducu Popa)

Cine este tânărul artist Răducu Popa?

Nu o să vă vină a crede, dar are doar 16 ani. Pe numele său adevărat Radu Ionuţ Popa, este un tânăr foarte ambiţios şi serios, a iubit dintotdeauna arta fotografică. De copil a fost fascinat de fotografie, este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional “Costache Negri” (profilul matematică-informatică) având rezultate foarte bune la şcoală.

Vă invităm la expoziţia de debut. Un proiect în care autorul si-a pus laolaltă creativitatea exprimată prin emoţiile imaginilor surprinse, dar şi pasiunea personală pentru arta fotografică.

Răducu este modest, vorbeşte foarte puţin despre el, consideră că acest proiect este doar un mic experiment, fără pretenţii de fotograf profesionist, este abia la început, dar…speră să ajungă foarte departe…

In cadrul expozitiei veti gasi si texte semnate de poeta Geraldine Ghinet.

***

Vă asteptăm să vizitati expozitia,