DISTRIBUIȚI

Cenaclul de la Madrid – ASARS își continuă activitatea. Ediția următoare va avea loc sâmbătă, 7 martie 2020, începând cu ora 12:00, în Sala de Festivități de la Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España
Cu acest prilej este invitată din România scriitoarea Andra Samson, câștigătoarea Concursului Național de Literatură / Reteaua literara / Red literaria / Literary Network / 2019 / Secțiunea Proză. Va aduce cu ea cartea „Kaleidoscop” publicată la Editura Tritonic în anul 2019.
Un eveniment cultural organizat de ASARS / Asociación de Escritores y Artistas Rumanos de España (Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania) în colaborare cu Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España și Asociacion Cultural Diverbium (Asociația Culturală Diverbium)
Parteneri media: TVR Internaţional, Revista Kryton și RDS TV – Televiziunea Românilor din Spania
Coordonator Cenaclu: Gelu Vlasin.
Ediție specială, dedicată Zilei Femeii.
Andra Samson,1975, Câmpina
– Studii aprofundate | Master Studii Culturale – Etnologie, Antropologie Culturală și Folclor, Universitatea București (2018) | Teza: „Povestea și sacrul. Dinamica socială și narațiunea mitică în povestirea contemporană – o privire antropologică asupra căutării sensului”
– Filolog | Facultatea de Litere, Specializare în Comunicare și Relații Publice, Universitatea București (1997)
– Studii avansate de istorie, limbă și literatură engleză | Anglolang Academy, Marea Britanie (1996) .
– Blogger | Povești cu miez (din 2013) – povestiri scurte de ficțiune povești cu miez (https://povesticumiez.com/)