DISTRIBUIȚI

Universitatea ”Apollonia” din Iași lansează oficial postul local de televiziune Apollonia Tv, în cadrul Spectacolului de varietăți cu public, ”Apollonia în direct”. Evenimentul va avea loc vineri, 1 iulie, 2016 în Sala Mare a Teatrului Luceafărul din Iași, începând cu ora 18:30. Pe scena teatrului Luceafărul vor evolua artiști locali recunoscuți la nivel național și internațional, dar și tineri debutanți: actorul Petrică Ciubotaru, violonistul / dirijor Marinică Botea, interpreta Claudia Martinică, interpretul Constantin Bahrin, cantautorul Radu Ștefan, interpreta Teodora Manolache, cvartetul Coloseum, Edith Adetu și Silviu Stratulat / laureați ai Concursului de lied ”Ada Burlui”, interpreții Daria Bahrin, Giulia și Alexandra Haidău, epigramistul Vasile Vajoga. Spectaclul va fi prezentat de Elena Teodora Puianu și George Maric, producători ai postului Apollonia Tv.
Postul de televiziune Apollonia TV – cu Licență Audiovizuală Nr. TV-C 724 / 05 mai 2015, cu Decizia de autorizare audiovizuală Nr. 2001.0 / 24 septembrie 2015 – patronat de Universitatea „Apollonia” din Iași este un post Tv generalist care reflectă zi de zi, 24h din 24h viața educativă, culturală, socială și de divertisment a orașului și județului Iași. Totodată, postul de televiziune Apollonia TV, patronat de Universitatea „Apollonia” din Iași, funcționează și ca o Platformă de Instruire Practică a Facultății de Științe ale Comunicării (cu specializările Jurnalism și Comunicare și Relații Publice) din cadrul universității și are în componența sa jurnaliști profrsioniști care acoperă întreaga grilă de programe.
Postul Apollolonia Tv poate fi urmărit în Iași în grila operatorului de cablu UPC România, pe frecvența 799,25 Mhz, canalul 62.
Vă așteptăm să ne fiți alături.