DISTRIBUIȚI

S-a rupt lanțul de iubire? Dragnea a șters pe jos cu Tăriceanu în CExN al PSD! Acuzații grave la adresa liderului ALDE
de George Lixandru
În ultima perioadă atacurile interne în coaliția PSD-ALDE s-au înăsprit. Supărarea mare pornește din Guvern. Este vorba nu doar de oamenii din funcții, ci și despre legile care ar fi blocate când de unii, când de alții. În ședința CExN al PSD, Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.
Curg informațiile după Comitetul Executiv al PSD. Cei care au participat la ședință au început să dea drumul la informații pe surse și să scoată la iveală adevăruri ascunse de opinia publică. Conform unor surse ale Express Sud-Est, dacă Dragnea nu ar avea nevoie de voturile lui Tăriceanu în Parlament, coaliția s-ar rupe imediat.

Citește și: Marian Oprișan și Felix Stroe, marii trădători din CExN al PSD de vineri
Astfel, Dragnea l-a criticat aspru pe Tăriceanu, pe care îl acuză că îl ține în brațe pe Tudorel Toader. Ministrul Justiției ar bloca proiecte importante, printre care şi celebra lege a amnistiei şi grațierii. Atacul lui Dragnea s-a mai îndulcit, însă, atunci când a subliniat că Toader va fi schimbat imediat după referendum.

Citește și: Mihai Tudose și Marcel Ciolacu pe lista NEAGRĂ! Cine sunt cei 11 care au votat împotriva lui Liviu Dragnea în CExN PSD și cine este cel care s-a abținut (SURSE)
Dragnea l-a acuzat, în lipsă, pe Tăriceanu că a blocat şi legea offshore, după ce s-ar fi întâlnit cu oameni din industrie. Pe de altă parte, amnistia fiscală ar fi fost blocată la nivelul Secretariatului General al Guvernului, condus de Andreea Lambru, susținută de ALDE. În acest context, Dragnea anunțat că Toni Greblă a acceptat să preia funcția deținută de Lambru. Viorica Dăncilă a aflat acest lucru chiar în CEx, iar Dragnea a anunțat-o că luni are programată o întâlnire cu Greblă, conform stiripesurse.ro.