DISTRIBUIȚI

Înultimii 20 de ani, au tot venit la mine paciențicare au dezvoltat simptome după ce au fost vaccinați,pe care eu a trebuit apoi să le tratez. Desigur, astfel de simptome/boliproduse artificial au fost întotdeauna o provocare specială în cazuriindividuale și ceva mai dificil de tratat decât bolile predominante care apardin natura pacientului, adică sunt de origine naturală.

Cutoate acestea, pentru că consecințelevaccinării s-au bazat până acum în principal pe adjuvanțiimenționați deja (stimulatori de substanțeactive), la a căror eliminare organismul nu a putut face fațăîn unele cazuri individuale dezvoltând, prin urmare, o simptomatologiecorespunzătoare de la ușoară până la severă, o terapie homeopată în care forțavitală individuală a fost stimulată ca să elimine toxinele din organism a avutîn cele din urmă succes și efectele secundare ale vaccinării au dispărut, chiar dacă demulte ori a durat luni de zile.

Totuși,datorită noului mod de acțiuneal viitorului vaccin contra coronavirusului, un astfel desucces de vindecare NU vamai fi posibil în viitor. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitelevaccinuri ARNm de ultimă generație intervindirect în materialul genetic al pacientului șischimbă astfel materialul genetic individual, ceea ce reprezintăo manipulare genetică – ceva care a fost interzis, chiarconsiderat criminal până acum. Această intervențiepoate fi comparată cu cea a manipulării genetice a alimentelor, care este, deasemenea, extrem de controversată. În măsura în care mass-media șipoliticienii momentan banalizează problema șichiar solicită în mod nechibzuit un astfel de tip nou devaccinare pentru a putea reveni la normalitate, o astfel de vaccinare esteproblematică în ceea ce privește sănătatea, problemelemorale și etice și, de asemenea, în termeni de deteriorare genetică, care, spredeosebire de daunele cauzate de vaccinările anterioare, vor fi acumireversibile și ireparabile.

Dragipacienți, după o astfel de vaccinare nouă mARN, NUveți mai putea vindeca simptomele vaccinăriiîntr-un mod complementar. Va trebui să trăițicu consecințele, deoarece acestea nu mai pot fi vindecate pur șisimplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, așacum nu se poate vindeca o persoană cu un defect genetic, cum ar fi Trisomia 18sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boli genetice de inimă,hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul geneticrămâne o dată pentru totdeauna!

Înlimbaj simplu, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați osimptomatologie de vaccinare după o vaccinare mARN, nici eu, nici un altterapeut NU vă vom putea ajuta, deoarece deteriorarea adusăde vaccinare va fi ireversibilă genetic.

Înopinia mea, aceste vaccinuri noi reprezintă o crimăîmpotriva umanitățiicare nu a fost comisă niciodată într-o formă atât de vastă în istorie.

Dupăcum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență:

Înrealitate, acest „vaccin promițător”pentru marea majoritate a oamenilor este, de fapt, o manipularegenetică interzisă!”