DISTRIBUIȚI

Avertisment de la amicul meu din State !
ALERTA !… Vine un virus f.f. rau.
Am verificat cu Norton Anti – Virus si ei se pregătesc pentru acest virus ! Am verificat si Snopes, este real. Vă rugăm să trimiteți acest avertisment între prieteni, FAMILIEI, tuturor !
Ar trebui să fie alertă în următoarele câteva zile. Nu deschideți niciun mesaj, cu o carte poştală ataşament, intitulat POSTCARD FROM HALLMARK, indiferent cine l-a trimis. Este un virus care deschide o carte postală, care „arde” întregul hard disc C al computerului. Va fi trimis de la cineva care are adresa dvs.de e-mail, în lista lui de contacte.
Trimiteți acest e-mail la toate contactele dvs. Este mai bine să primiți acest mesaj de 25 de ori, decât să primiți virusul și să îl deschideți. Dacă primiți e-mail intitulat „Postcard”, chiar dacă a fost trimis de un prieten, nu-l deschideți !
Opriți calculatorul imediat. Acesta este cel mai rău virus, anuntat de CNN. A fost clasificat de Microsoft, ca cel mai distructiv virus care a existat vreodată.
A fost descoperit ieri de către McAfee și nu există încă nici o protecție pt. acest tip de virus. Distruge pur și simplu Zona Zero a Hard Disc-ului, în cazul în care informațiile vitale sunt păstrate.
Copiați acest e-mail și trimiteți-l !
NU UITAȚI, dacă îl trimiteți, vom beneficia TOȚI !!!