DISTRIBUIȚI

Stimați colegi,
Vă informăm că, în urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la incidentul în care au fost implicați mai mulți șoferi de taxi, iar o persoană a fost agresată, Primăria municipiului Galați s-a autosesizat și a solicitat organelor abilitate și firmei care coordonează activitatea operatorilor de taxi informații cu privire la conducătorii auto respectivi și ale mașinilor acestora.

Primăria municipiului Galați, în conformitate cu reglementările legale în vigoare și cu Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea transportului în regim taxi, poate lua măsuri de sancționare, de la aplicarea unor amenzi, suspendarea pe o perioadă de trei luni a licențelor, până la anularea licențelor. Mai mult, Primăria municipiului Galați poate solicita ARR ridicarea atestatului conducătorilor auto.

Facem precizarea că Primăria municipiului Galați monitorizează activitatea operatorilor de taxi. Nu este prima dată când municipalitatea reacționează sau dispune măsuri ca urmare a unor nereguli constatate. Subliniem faptul că Primăria municipiului Galați nu se poate substitui organelor de anchetă, iar toate măsurile se vor aplica în conformitate cu legea.

Vă mulțumim!

Să aveți week-end frumos!