DISTRIBUIȚI

Avocatul Gheorghe Piperea spune că noul Guvern condus de social-democratul Sorin Grindeanu ar trebui să renunțarea la sesizarea Curții Constituționale pe tema Legii conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric.

Amintim că fostul Guvern al lui Dacian Cioloș a cerut opinia CCR pe acest subiect, iar judecătorii constituționali ar trebui să discute pe 18 ianuarie acest subiect.

„Ca sa fie congruent cu promisiunile din campania electorala, guvernul Grindragnea ar trebui sa renunte la aceasta sesizare si sa sustina constitutionalitatea legii. Mai ales ca parlamentarul care s-a impaunat cu aceasta lege e acum ministru pentru afaceri europene, iar european este sa actionezi pentru eliminarea abuzului de putere economica a bancilor si sa le sanctionezi drastic pentru practicile lor inselatoare.

Toti cei care au credite in chf ar trebui ca din secunda urmatoare sa ii contacteze pe noii decidenti pe toate canalele de comunicare si sa le ceara sa se tina de promisiuni, dezavuand gestul extrem al lui Ciolos de a ataca legea conversiei”, a scris Piperea pe Facebook.