DISTRIBUIȚI

Comunicat de presă:
Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism ”Dumitru Moțoc” Galați

are deosebita plăcere de a va invita să participați la

FINALA din 1-2 iunie 2018 in parcarea SELGROS

Concursul gastronomic cu participare directă

„AZI UCENIC, MÂINE CHEF!” Ediția I 2018

Vă prezentăm tinerii ucenici ce vor concura pe 1 și 2 Iunie în finala ”Azi ucenic, Mâine Chef” pentru premiul cel mare! Veniti să îi susțineti și voi la Selgros Galați!

Noi, profesorii Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism ”Dumitru Moțoc” Galați, dorim să contribuim la dezvoltarea industriei de alimentație și turism din România și singurul mod în care putem realiza aceasta, este să ne preocupăm să oferim elevilor modalități de construire a unor experiențe de învățare care să-i atragă, să-i motiveze și, de ce nu, să-i inspire în plan profesional. Sperăm ca astfel, tinerii noștri absolvenți să aibă abilități cât mai multe și diverse pentru a reuși în carieră.

Noi am luat inițiativă și vă invităm să ne susțineți în demersul nostru!

Concursul gastronomic cu participare directă ”Azi Ucenic, mâine CHEF!” este provocarea lansată elevilor cu scopul ca aceștia să-și dezvolte și să-și exerseze abilitățile profesionale, să experimenteze situații de lucru și să-și testeze limitele în condiții de competiție.

Concursul gastronomic cu participare directă ”Azi Ucenic, mâine CHEF!”este organizat în parteneriat cu:

Ø Inspectoratul ȘcolarJudețean Galați;

Ø Universitatea ”Dunărea de Jos”, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor,

Ø Școala Postliceală ”Sf. Vasile cel Mare” Galați.

Concursul se află pe agenda de activități din cadrul proiectului educațional OSPITALITATE MARCA ROMÂNIA, cuprins în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2018, la secțiunea Domeniul Tehnic, nr. 2093.

Câștigătorii acestui concurs pot fi viitorii angajați ai urbei, astfel putem contribui la dezvoltarea industriei de alimentație și turism împreună și putem încuraja acești tineri ambițioși să își continue visul de ajunge Chefi.

Vă invităm așadar să ii susțineți pe finaliștii concursului si să le arătam astfel că au un sprijin în comunitate și că pot face performanță încă de pe băncile școlii, aici, în Galați!

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre concurs – probele de desfășurare, jurizarea, etapa finală sau promovarea evenimentului vă rugăm să ne contactați.

În speranța unei colaborări, vă mulțumim pentru suport și încredere și vă așteptăm cu drag la eveniment.

Cu stimă,

dir. prof. Gavrilă Corina

dir. adj. prof. Obreja Anișoara

Echipa de organizare

Prof. Pleșa Emilia 0747765017

Prof. Ivașc Marilena

Prof. Onose Cătălina

Cu stimă,

ORGANIZATORII

COLEGIUL TEHNIC DE ALIMENTAȚIE ȘI TURISM ,,DUMITRU MOȚOC” GALAȚI

str. Milcov, nr. 15, Galați, 0236316924