DISTRIBUIȚI

Un taximetrist a oprit odată să-l ajute pe șoferul lui Trump să repare o pană, iar după câteva zile soția șoferului are parte de cadoul vieții ei!

Această întâmplare a avut loc în anul 1993.
Într-o noapte, un tânăr rus care locuia în New York și lucra ca șofer de limuzină, trecea pe Garden State Highway (șoseaua care duce în Atlantic City) și a observat o limuzină parcată. Aceasta arăta exact ca cea a eroului nostru, dar era avariată, cu un cauciuc dezumflat. Bărbatul putea să meargă mai departe, fără să se oprească, doar primise o comandă, însă el nu a putut să-l ignore și să nu-l ajute pe colegul său.
Tânărul șofer s-a oprit, l-a ajutat pe colegul său american să monteze cauciucul de rezervă și a observat cum pasagerul singuratic al limuzinei care făcuse pană urmărea cu mult interes ceea ce se petrecea și acțiunile altruiste ale omului păsător.
– De ce îl ajuți? – a întrebat pasagerul.
– Este ceva firesc să te oprești ca să ajuți un om aflat în necaz. Pe drum este necesar să ne ajutăm unul pe altul – a răspuns eroul istoriei noastre.
Șoferii și-au luat rămas-bun, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare grăbindu-se să-și îndeplinească sarcina sa.
***
De obicei, pe limuzine sunt inscripționate datele companiei proprietarului, pentru reclamă, sau un număr de telefon. De aceea, pasagerii îi pot găsi cu ușurință pe șoferi.
Cât de mare a fost uimirea eroului nostru când peste două zile, când s-a întors acasă de la serviciu, a găsit-o pe soția sa uluită și rămasă complet fără cuvinte. Ea ținea în mâini o scrisoare de la bancă în care era un aviz scris în limbajul sec al funcționarilor: „Mortgage-ul (creditul ipotecar) dumneavoastră pentru casă a fost achitat complet”.
Au început să caute cine este „vinovatul”. Au aflat.
Pasagerul limuzinei avariate era Donald Trump. Ceea ce nu spune presa, este că Trump a fost un filantrop de a lungul timpului, făcând foarte multe donații oamenilor.