DISTRIBUIȚI

Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania, devine, din Septembrie 2018, Boem & Bol. Prin extinderea parteneriatului cu Bol Pianos, Boem & Bol pune la dispozitia cumparatorilor din Romania, cea mai variata gama de piane. De la piane si pianine noi la piane si pianine reconditionate integral in fabrica, Casa Pianelor Boem & Bol aduce in fata pianistilor mici si mari sunete diferite, touché diferit, in asa fel incat fiecare sa poata gasi pianul potrivit sufletului sau.

“Prin intermediul acestui parteneriat ne-am propus sa facem pianele de calitate accesibile celor care isi doresc sa cante la acest instrument, de la amatori, la profesionisti. La noi se pot asculta, testa si compara, iar feedback-ul avut pana acum de la muzicieni despre pianele noastre este unul foarte bun, fapt care ne-a incurajat sa extindem parteneriatul incheiat in 2016 si sa ne diversificam produsele. Ne dorim pentru toti pianistii si pentru pianistii in devenire din Romania o dezvoltare muzicala si culturala pe termen lung, bazata pe traditie si instrumente de calitate, care sa ii ajute sa se dezvolte armonios. ” Claudia Atanasoae, Director, Boem & Bol

Casa Pianelor Boem & Bol considera ca pentru o evolutie muzicala coerenta si constanta, fiecare pianist trebuie sa aiba posibilitatea de a canta pe un instrument potrivit, care sa il ajute, nu sa il incurce; datorita acestui fapt de la Boem & Bol se pot achizitiona doar piane acustice, clasice, care produc sunete prin vibratia naturala a corzii, oferind astfel o sonoritate reala.

Intrucat pretul unui astfel de bun nu ar trebui sa fie un factor decisiv in achizitia unui instrument muzical, Casa Pianelor Boem & Bol vine in intampinarea celor care vor sa investeasca intr-un intr-un pian sau pianina mecanice, cu posibilitatea achizitionarii in rate, facilitand astfel cumparatorului achizitionarea unui instrument potrivit cu necesitatile si asteptarile pe care le are, nemaifiind nevoit sa investeasca intr-un pian electric, limitat in posibilitati de expresie muzicala.

Despre Boem & Bol

In Septembrie 2018 Boem Club Pianos devine Boem & Bol. Prin extinderea parteneriatului cu Bol Pianos (cel mai mare showroom de piane din Europa), Boem Pianos devine reprezentant exclusiv Bol Pianos pentru Europa de Est. La Casa Pianelor Boem & Bol poti asculta, testa si compara toate brand-urile de top intr-un singur loc. Boem & Bol, cea mai variata gama de piane.

Magazinul s-a deschis in 2016, ca urmare a necesitatii de a asigura instrumente potrivite ca raport pret – calitate pentru Scoala de Muzica Boem Club. Pentru a veni in primul rand in intampinarea cursantilor nostri, dar totodata in sprijinul tuturor pianistilor mici si mari care indragesc sa cante la pian, am adus pianine si piane acustice pentru toate gusturile: sonoritati diferite, touché diferit, pret diferit, in asa fel incat fiecare pianist sa poata gasi pianul potrivit.

In prezent, Boem Club Pianos este cel mai mare magazin de pianine si piane acustice din Romania, cu un stoc permanent de cca. 30 de pianine si piane. Pianele si Pianinele Boem Club sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari, avansati si profesionisti.

Bucuresti, 19.09.2018

Pentru mai multe detalii:

www.boem-bol.ro

video de presentare: