DISTRIBUIȚI

Campanie de promovare a lecturii, cartii si scrisului – eveniment cultural-educativ

Denumire:

“Bună ziua, scriitorule! – azi, povestea Irenei –

Proiect desfasurat cu ocazia Zilei Internationale a Poeziei, sub egida “Uniunii Scriitorilor din Romania – Filiala Iasi & Reprezentanta Galati – Tecuci.

“Bună ziua, scriitorule! – azi, povestea Irenei – este o campanie initiata de Angela Baciu si Irene Postolache prin care prin care vom (re)descoperi plăcerea unei carti, de a citi cu voce tare o poveste, jocuri prin lecturi, scris si exercitii de dictie. Prin atelierele si intalnirile cu cei mici, dorim să creștem copii frumoși, talentați și educați, micuți care să se bucure de copilărie, să își petreacă și altfel timpul liber – nu doar în fața device-urilor – să își dezvolte creativitatea, imaginația și talentul. Pentru că fiecare dintre ei au un talent ascuns. Important este să îl descoperim și să îl dezvoltăm împreună.

Ce ne mai dorim pentru copii? Sa invete sa fie liberi, sa isi infranga timiditatea, sa aiba curajul sa vorbeasca in public si sa isi expuna ideile, sa aiba o dictie corecta. Ba, mai mult, sa poata sa isi exteriorizeze sentimentele, starile, personalitatea.Ce ne mai dorim? Sa descoperim si tinere talente !

# Știi o poveste hazlie? # Îți place să citești? # Dar să povestești? # Ai scris, poate, cea mai frumoasă poezie din viața ta? # ai intrebari si curiozitati pentru un scriitor? # hai să te cunoaștem la “Buna ziua! Scriitorule!”

Aceste intalniri se desfasora în perioada 26 – 28 martie 2018 în mai multe unități de învățământ din Galați

Scopul acestui proiect este să dezvolte imaginația, creativitatea, educația, să stimuleze interesul pentru lectură și să îi facă pe copii să (re)descopere cartea și bucuria lecturii.

Mai multe detalii despre proiect, activitati, afis veti putea gasi in attach.

O zi buna tuturor!

Cu drag,

Angela B.