DISTRIBUIȚI

Astăzi este vorba despre a dărui, de a face femei fericite. De a da zâmbete, îmbrățișări, mărțișoare, daruri și, cel mai important, de a oferi dragoste. Odată cu noi, a ieșit soarele. Pentru că am văzut chipuri senine, pentru că am fost primiți cu brațele deschise, cu bucurie și mirare. De Ziua Femeii, oferim căldură și bucurie. Poate e prea puțin, dar când am văzut bucuria doamnelor când au primit urările noastre și îmbrățișările, am primit și noi la rândul nostru acel “mulțumesc” cât o poveste.

Fiecare a reacționat in felul ei: “Va mulțumesc mult pentru acest gest, mi-ați făcut ziua mai frumoasă”, “știți, nu mi-a oferit nimeni niciodată un cadou de 8 Martie”, “ce bucurie, m-ați făcut mai tânăra!”, “va mulțumesc, trebuie să plătesc ceva?!”, “ce surpriză, ne cunoaștem de pe facebook”, “mersi frumos pentru dar, o să i-l duc mamei”, “Doamne, se mai gândește cineva și la noi și bătrânețile noastre?”, “chiar e pentru mine?”…

Noi, echipa Campaniei “Dăruiește mărțișoare cu dragoste” vă mulțumim pentru că, pentru o clipă, ne-am bucurat împreună de sărbătoare, un început de primăvară și un mărțișor simbolic.

Organizatori campanie: Casa de Cultură a Sindicatelor Galați și Cinema “Prof.Ioan Manole”

Inițiatori: Ana Spinu și Angela Baciu.

“La multi ani!”

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi si in aceasta campanie umanitara!

cu drag, martie fericit va doreste,

Angela Baciu

scriitor