DISTRIBUIȚI

Una dintre aberațiile (ne)gândirii umane de la început de Mileniu al III – lea, generată în sânul gândirii New Age – LGBT, este și ideea că omul contemporan are posibilitatea de a-și hotărî singur sexul, deviație numită în mod bombastic ”Transgeneritate”. În alți termeni spus: o aventură periculoasă a omului care neavând altceva mai bun de făcut se pune în locul Lui Dumnezeu și hotărăște că sexul moștenit din naștere nu-i mai satisface cerințele intelectualizate, schimbându-l. Odată cu proliferarea așa zisei ”democrații sexuale”, se naște chiar, o ”revoluție sexuală”, care din fericire nu se perpetuează de la sine, ”revoluționarii” neputând să se reproducă biologic. Dar de aici până la extinderea nebuniei nu e decât un pas, foarte mulți părinți transformându-și copiii în adepți înflăcărați ai revoluției sexuale, fie intenționat ori indirect, prin propriile acțiuni, ori din nebăgare de seamă și nepăsare (sursă Alianța Familiilor din România).
Este cazul unei mame cu fiul ei care și-au schimbat, simultan, sexul biologic în bărbat, respectiv fată, devenind, peste noapte, tată și fiică. Distractiv, nu-i așa? Culmea culmilor … înainte de schimbarea sexului, fosta mamă a făcut cu soțul ei, nu mai puțin de 5 (cinci) copii. Totul a fost ok, până când, mama și unul din fii au vizionat împreună un documentar despre adolescenții care își schimbă sexul biologic din cel „atribuit” lor de societate la naștere, în cel „ales” de ei după naștere. Zis și făcut; … la 15 ani, fiul a început un tratament hormonal de schimbare a sexului. Mama nu s-a opus ci, dimpotrivă, a devenit curioasă. Din senin, conform propriilor declarații, și-a dat seama ca aparține sexului nepotrivit dorind și ea o schimbare de direcție, făcând primul pas nesăbuit în acest sens și tăindu-și sânii ca să devină bărbat. Pe de altă parte, aflând soțul în vârstă de 53 de ani de pățania ”joițichii” – vorba lui Nea Caragiale -, a afirmat că nu află nimic rău în asta, ca soția (ori soțul?) să-și schimbe organele sexuale, (conform https://www.yahoo.com/celebrity/mother-son-transition-father-daughter-164709815.html).
Avem de-a face cu o deviere clară de gândire a tuturor membrilor de familie implicați în situație, dar în mod deosebit a celor doi adulți. În primul rând, fosta doamnă, devenit domn peste noapte, dă dovadă de o necunoaștere crasă a omului, încredințând societății un rol pe care niciodată n-a putut să-l posede: de a da viață, în timp ce toleranța soțului față de acest fenomen, denotă o viziune profund superficială asupra căsătoriei, în mod general și asupra ființei umane în special. A acorda societății funcția de creatoare a vieții și a susține că aceasta i-a putut determina sexul din naștere, este o gravă și ignorantă necunoaștere a realității. Și dacă adulții ca părinți fac astfel de lucruri, nu e de mirare ca în lumea occidentală confuzia sexuală să atinge proporții tot mai îngrijorătoare, mai ales la copii și adolescenți. În vara anului trecut, Alianța Familiilor din România a prezentat un fenomen deosebit de tragic care se petrecea în America – schimbarea de către grupuri de adolescenți a sexului biologic, la grămadă, printr-un fenomen numit „cluster transitioning”, ei preferând acest tip de tranziție dintr-un simțământ de „solidaritate” cu scopul de a confrunta mai bine, împreună, „intoleranța” societății față de cei care își schimbă sexul.
Avem de-a face cu un război mai perfid decât războiul dintre generații, un război în care specia umană se revoltă împotriva propriei identități naturale și supranaturale, fenomen pe care îl vom dezbate mai pe larg într-un viitor articol.
Valeriu Ioan