DISTRIBUIȚI

Istoria autentică a civilizațiilor este interzisă. Conjurații puternice veghează asupra menținerii stricte a unei versiuni alterate, care este singura autorizată a fi exprimată. Robert Charroux

Cercetătorul și autorul francez Robert Charroux (1909-1978) este unul dintre pionierii teoriei astronautului antic, publicând pe această temă, chiar înaintea celebrului Erich von Däniken, șase lucrări minuțios documentate. El nu are ambiţia să substituie celor patru milenii de istorie cunoscută o altă relatare privind existenţa şi evoluţia civilizaţiei umane, ci încearcă doar să dezvăluie acele aspecte inexplicabile, observate și consemnate de istorici și arheologi de-a lungul anilor, dar ignorate sau chiar suprimate de comunitatea academică oficială.

Charroux descrie și analizează în cartea sa o serie de monumente și obiecte antice, extrem de avansate tehnologic ca să fi fost create de om în epoca respectivă. El prezintă dovezi incontestabile că rachete interplanetare au brăzdat cerul în urmă cu milioane de ani; că bombe atomice au distrus una sau mai multe civilizaţii; că în timpurile biblice era cunoscută raza morţii (explozibilii); că diverse civilizaţii extraterestre au lăsat dovada trecerii lor prin mai multe puncte ale globului; că împăratul Solomon a folosit paratrăsnetul; că un om îşi făcea lumină folosind electricitatea pe timpul lui Ludovic cel Sfânt; că un avion a fost văzut zburând în timpul domniei lui Ioan al V-lea al Portugaliei; că societăţi secrete sau discrete au modelat destinul oamenilor, intervenind în evoluţia unor naţiuni; că anumite conjuraţii acţionează permanent din umbră, pentru a interzice cunoașterea și a-şi impune puterea.

În ultimul timp, omul a devenit din ce în ce mai nesigur în ceea ce priveşte geneza lui ca homo sapiens. Astăzi, știinţa şi speculaţiile interferează, dar cine este suficient de informat poate să pună cap la cap informațiile și să înţeleagă adevărata istorie a umanității. În faţa temerii privind apropierea anului 2000, Papa a dezvăluit unele secrete din biblioteca Vaticanului; sultanul Marocului a autorizat accesul la „Cărţile sacre” din Fez; o serie de biblioteci secrete s-au deschis; oameni cu resurse și influență au pornit, împreună cu oamenii de știință, o luptă în care miza este supravieţuirea planetei Pământ.

Pe lângă bogăţia informaţiilor, Robert Charroux consemnează adevăruri incontestabile, venite de dincolo de timp. Găsim în cartea lui răspunsuri la întrebări pe care mai toți ni le-am pus, și pe care și le pun acum până şi cei mai respectabili savanţi. Am trăit și trăim într-o societate intoxicată de informaţii false. Abia în ultimii ani au început să iasă la lumină conspirațiile prin care este suprimat intenționat adevărul privind istoria umanității și este foarte probabil ca acest fapt să fie în strânsă legătură cu declinul autorității religiilor.

„Cartea cărților”, pe care v-am atașat-o mai jos și pe care vă invităm s-o citiți, a apărut la Pro Editură și Tipografie, în 2007. Vă asigurăm că va fi o lectură nu doar informativă, ci și extrem de surprinzătoare și captivantă. De același autor, au mai apărut în limba română încă două cărți, la Editura Lucman: „Enigma din Anzi” (2003) și „Comorile lumii – îngropate, zidite, scufundate” (2010). Cei interesați de acest subiect și le pot procura din librării, la un preț convenabil.

Robert Charroux – Cartea cărților
by Olga Constantin