DISTRIBUIȚI

La data de 03 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Drăgușeni, care deținea, fără drept, un pistol neletal, calibrul 4,5, supus autorizării.
Din investigații a rezultat că arma respectivă ar fi fost achiziționată din Marea Britanie, în luna februarie 2020, și bărbatul ar fi introdus-o fără drept, pe teritoriul României.
Ca urmare, acesta este cercetat de polițiști într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.
NU S-A ASIGURAT LA PLECAREA DE PE LOC ȘI A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER
La data de 03 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe Bulevardul Marea Unire, din municipiul Galați, soldat cu rănirea unei persoane.
În urma primelor verificări, a reieșit că accidentul ar fi fost provocat de o femeie, de 30 de ani, care, aflată la volanul unui autoturism oprit pe strada mai sus menționată, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc, în viraj la stânga, și, pentru a pătrunde pe sensul opus de mers, ar fi încălcat marcajul axial dublu continuu și ar fi lovit un alt autoturism care circula regulamentar dinspre strada Cloșca către strada Prelungirea Traian. Impactul dintre cele două autoturisme s-a soldat cu avarierea acestora și rănirea conducătoarei auto.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.