DISTRIBUIȚI

Revenim cu rugamintea sa ne sustineti prin promovarea
Festivalulului concurs național de muzică folk „Chitara Dunării” Calarasi
in randul interpretilor de muzica folk din zona dumneavoastra, in vederea participarii acestora la concurs.
V-am reatasat regulamentul concursului la care s-au modificat criteriile de varsta.

Multumim anticipat pentru sustinere,

Cu stima,
Georgiana Teodorescu
Director Adjunct Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi
0723 980 360

Buna ziua,

Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizeaza în perioada 8 – 10 noiembrie 2019, cea de a XI a ediție a Festivalului concurs național de muzică folk „Chitara Dunării”, care va avea loc la sala de spectacole Barbu Știrbei, din municipiul Călărași.

Prin acest festival ne propunem continuarea tradiției acestui gen muzical la Călărași, descoperirea şi promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă. El este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani.

În fiecare seară de festival vor avea loc recitaluri, prin care tinerii concurenți vor putea veni în contact cu nume consacrate ale genului.

Va rugam sa ne sustineti prin promovarea festivalului nostru in randul interpretilor de muzica folk din zona dumneavoastra, in vederea participarii acestora la concurs.

Premiile oferite in cadrul festivalului concurs sunt:

TROFEU – 5.000 lei

Se va acorda unui singur concurent, cel care a intrunit cel mai mare punctaj, indiferent de categoria la care participa.

Premiul I – 4.000 lei

Premiul II – 3.000 lei

Premiul III – 2.000 lei

Mentiune – 1.000 lei

Mentiune – 1.000 lei

Alte premii speciale – 4.000 lei

Atasat emailului regasiti regulamentul concursului, invitatia de participare, formularul de inscriere si acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Persoana de contact Tudor Madalina, Sef Serviciu Cultural – Telefon: 0728.945.464 email centrulculturaljudeteancl@gmail.com

Director Adjunct Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi,
Georgiana Teodorescu
0723 980 360