DISTRIBUIȚI

O groapă uriașă a apărut în asfalt, în centrul orașului Galați, iar circulația este restricționată în acest moment. Craterul din asfalt are diametrul de aproximativ doi metri și a apărut ca urmare a unor lucrări la rețeaua de apă.
Potrivit unei informări transmisă vineri de Primăria Galați, SC Apă Canal SA Galați are în derulare în zonă proiectul de investiții „Reabilitare rețea apă potabilă municipiul Galați, Centru, strada. Navelor”.

În acest moment, iar angajații societății lucrează pentru aducerea terenului la starea inițială, relatează Agerpres.

„Primăria municipiului Galați informează că, în urma accidentului de teren care s-a produs pe strada Navelor, circulația este restricționată pe tronsonul cuprins între strada Egalității şi strada Domnească, pentru siguranța tuturor participanților la trafic.
În prezent, sunt luate măsuri de semnalizare rutieră a zonei afectate, iar echipe ale SC Apă Canal SA Galați execută lucrări pentru remedierea avariei apărute la rețeaua de apă şi aducerea terenului la starea inițială. Precizăm că SC Apă Canal SA Galați are în derulare proiectul de investiții „Reabilitare rețea apă potabilă municipiul Galați, Centru, str. Navelor”, arată oficialii primăriei.