DISTRIBUIȚI

„În data de 11:11.2020 va avea loc un eveniment fără precedent în istoria Pământului.

Pentru prima dată, Codurile de Lumină Sufletească vor fi activate permanent. Aceleași care au fost dezactivate acum mii de ani. În acest fel vom recupera ceea ce ne aparține în sine: amintirea despre cine suntem și pentru ce am venit, precum și abilitățile care ne sunt intrinseci. Dar este un lucru să ajungi și altul să știi cum să folosești acest 11:11 ! Pentru persoanele care sunt trezite, recuperarea acestor amintiri și abilități poate fi o binecuvântare. Mulți o doresc de ani de zile. Cu toate acestea, cei care sunt încă ancorați în energia veche se pot trezi brusc cufundați în haos interior profund. După această dată, oamenii care lucrează în serviciul Luminii vor trebui să își unească forțele pentru a-i ajuta pe ceilalţi să integreze procesul 11:11.

Fiecare dintre noi trebuie să ne pregătim în avans pentru acel moment:

1.Căutați pacea interioară. Un moment de reculegere pe zi pentru a asculta Vocea Inimii.
2. Primirea conștientă a razelor solare cu intenția de a absorbi puterea de vindecare și creștere a frecvenței.
3. Mergeți în direcția indicată de Vocea Inimii. Ceea ce suntem se manifestă în aceste zile mai mult ca niciodată. Obloanele care ne-au orbit cad, barierele care ne-au limitat se prăbușesc. În cele din urmă, mulți dintre noi suntem încurajați să întreprindem ceea ce am venit aici să facem în această dimensiune.
4. Exersaţi detașarea de vechile tipare de limitare. Renunțaţi la gândurile, obiceiurile și reacțiile care alimentează încă energia veche, încercând să le transformaţi în Lumină prin Iubire.
5. Încurajaţi Iubirea în toate relațiile, cele pe care le iubim cel mai mult și cele care ne leagă de frică. Acestea din urmă sunt cele care ne vor ridica cel mai mult dacă suntem capabili să le scăldăm cu dragoste și acceptare.
6. Primiți energia Sursei în timpul meditației. Influența sa asupra corpurilor noastre subtile este imensă. Are o mare putere transmutatoare care ne elibereaza si ne conecteaza.
7. SUNTEȚI UNU. Practicați în vizualizările voastre Uniunea cu tot ceea ce este și cu tot ceea ce există. Când va veni timpul, vom primi o Lumină mare în noi. Lumina respectivă poartă Codurile de Activare pe care trebuie să ni le amintim. Sunt coduri de vibrații foarte mari. Cu cât vibrația însăși este mai mare în acea zi, cu atât mai armonioasă va fi intrarea Luminii și ancorarea acesteia în fiecare dintre noi.

În acea zi trebuie să ne dedicăm mai presus de toate îngrijirii energiei noastre, echilibrului interior, menținerii vibrației foarte ridicate. Activitățile precum meditaţia, expunerea la soare sau contactul cu natura sunt cele mai recomandate. Mai presus de toate, trebuie să evităm orice ne separă de esența noastră. Trebuie să mâncăm cu moderație, încercând să nu mâncăm alimente cu vibrații scăzute, cum ar fi carnea sau legumele transgenice, și să facem exerciții care ne ajută să activăm fluxul sanguin, deoarece Codurile de Lumină vor fi transportate prin sânge, de la inimă la restul corpului nostru. Activarea va avea loc pe tot parcursul zilei, dar nu vom percepe efectele acesteia până a doua zi, după ce am dormit cel puțin șase ore.

Începând cu dimineața zilei de 12 noiembrie, mulți oameni vor simți o dorință profundă de a-și schimba viața complet, alții vor pleca cu forțe reînnoite și alții vor experimenta o mare confuzie internă.

Efectele vor varia în funcție de gradul de evoluție al fiecăruia și de rezistența pe care o opun procesului de schimbare pe care îl trăim cu toții.
Scopul acestei activări este de a pune capăt limitărilor care, din interiorul nostru, ne împiedică să evoluăm sau să ne trezim.

În data de 11-11 va avea loc o mare activare, dar nu va fi ultima. Evenimente mari ne așteaptă după colț.”

Sursa : „Secvențe angelice”