DISTRIBUIȚI

Fiind un demers realizat pentru cunoasterea si recunoasterea performantei de la nivelul administratiei publice romanesti, competitia se finalizeaza cu premierea celor mai bune practici in cadrul conferintei internationale „Inovatie si calitate in sectorul public” si diseminarea acestora la nivel national printr-un Ghid de bune practici.
Scopul acestei competitii este acela de a identifica, evidentia si disemina initiative inovative si eficiente din administratia publica, de a face cunoscute experienta si rezultatele remarcabile ale autoritatilor si institutiilor publice din Romania.
Inscrierea in competitie se realizeaza on-line, la sectiunea Inovatie si calitate/Competitia, in perioada 24 iulie – 31 august 2017, fiind invitate sa participe toate entitatile publice din sistemul administratiei publice romanesti.
Autoritatile si institutiile publice pot inscrie in competitie maxim 3 cazuri de buna practica implementate in ultimii 3 ani, dar nu mai mult de 2 aplicatii in cadrul aceluiasi pilon tematic.
Conditii generale:
Nu pot participa in competitia nationala proiecte/ cazuri de buna practica premiate la editiile anterioare ale conferintei sau idei de proiecte care nu au fost inca implementate.
Sunt acceptate si bune practici aflate in implementare, care au obtinut rezultate pana in momentul inscrierii in competitie.
Sursa: ANFP