DISTRIBUIȚI

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati adreseaza agentilor economici invitatia de a participa la evenimentul anual “Bursa locurilor de munca pentru absolventii promotiei 2015” care va avea loc vineri 25 septembrie 2015, incepand cu ora 9.00, in doua locatii:
– Municipiul Galati – Holul Universitatii « Dunarea de Jos » Galati, str. Domneasca nr. 47
– Municipiul Tecuci – Colegiul National de Agricultura si Economie Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr.107

Pana la sfarsitul zilei de ieri 22 septembrie a.c., au fost transmise invitatii prin e-mail, prin fax si prin contactare directa unui numar de peste 1025 angajatori din judetul Galati .
Dintre acestia 72 au confirmat deja participarea, cu 747 de locuri de munca. Pentru 633 dintre aceste locuri de munca se solicita persoane cu studii medii, iar pentru un numar de 114 locuri de munca se solicita persoane cu studii superioare.
Din cele 747 locuri de munca, 623 sunt oferite la Bursa din municipiul Galati, iar restul de 124 sunt oferite la Bursa din municipiul Tecuci.
Cele mai multe din locurile de munca oferite sunt urmatoarele profesii si meserii: confectioner textile, prelucrator prin aschiere, operator IVP date, inginer in diverse domenii, operator masini comanda numerica, muncitor necalificat, lacatus, sudor, vanzator, agent curatenie.
Pentru rezervarea standurilor, agentii economici interesati isi vor putea confirma participarea si locurile de munca vacante, astfel:
-pentru Galati: la sediul A.J.O.F.M. Galati din str. Domneasca nr. 191, camera 15, etajul 1, sau fax: 0236-415151, sau email : gl_media@ajofm.anofm.ro, ajofm@gl.anofm.ro
-pentru Tecuci: la sediul A.L.O.F.M. Tecuci din str. Mihail Kogalniceanu nr. 60, bloc A2, parter, sau fax: 0236-820398
Participarea la acest eveniment este gratuita.
Lansam invitatia de a participa la eveniment atat tinerilor absolventi si in egala masura tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Director Executiv, Director executiv adj.,
Cezar NASTASE Nicoleta HARTEGAN