DISTRIBUIȚI

Restricții de trafic mâine, pe strada Brăilei, pe segmentul cuprins între Inelul de Rocadă și intersecția cu străzile Frunzei și Stadionului. Pentru buna desfășurare a unui exercițiu pentru situații de urgență la noul Kaufland, organizat de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Galați, circulația autovehiculelor va fi complet închisă între orele 9.30 și 12.30.

Pe toată durata restricției, traficul va fi deviat pe rutele ocolitoare strada Prelungirea Brăilei – strada Frunzei – strada Brăilei și retur sau Bulevardul Cloșca – strada Uzina de Apă – strada Stadionului – strada Brăilei și retur.

Mijloacele de transport în comun vor avea și ele trasee și orare modificate. Troleibuzul 102 spre Micro 19 nu va circula deloc pe durata restricției. Autobuzele 10, 17, 29, 102 și 105 și microbuzele 60, 61, 62, 64 și 84 vor circula, de la Inelul de Rocadă, pe relația strada Prelungirea Brăilei – strada Frunzei și revenire pe rutele obișnuite.

Primăria municipiului Galați recomandă conducătorilor auto să evite zona unde vor fi impuse restricțiile de circulație, să folosească rutele ocolitoare și să respecte întocmai indicatoarele rutiere și/sau semnalele agenților de circulație ce vor supraveghea traficul în zonă.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați