DISTRIBUIȚI

Conacul lui Dragnea din Alexandria a fost vandalizat, vineri noaptea, pe gardul acestuia fiind scris cu vopsea galbenă ”Demisia”.
Se pare că totul s-a întâmplat în cursul nopţii trecute şi că niciunul dintre cei care păzesc conacul lui Dragnea nu s-a sesizat, pentru că la Poliţia Judeţeană Teleorman şi la Poliţia Municipală Alexandria nu s-a înregistrat nicio plângere pe această temă, potrivit purtătorului de cuvânt, scrie Liber în Teleorman.

Citește și: Marian Oprișan și Felix Stroe, marii trădători din CExN al PSD de vineri
Liviu Dragnea a câştigat, vineri, lupta cu opozanţii din partid. Victoria preşedintelui PSD a fost zdrobitoare în faţa celor care i-au cerut demisia de la şefia partidului şi din fruntea Camerei Deputaţilor.

Dintre cei 64 de lideri prezenţi în CEX, doar opt au votat pentru demiterea actualei conduceri. “Nu putem să o ţinem langa cu criticile în partid”, a spus Dragnea, iar primarul sectorului cinci a cerut excluderea Gabrielei Firea pentru că a prejudiciat imaginea partidului. Cererea să nu a fost însă supusă la vot.

Citește și: Europeniza-m-aș și n-am cui!
Opt ore le-au trebuit liderilor PSD să discute scrisoarea nemulţumiţilor din partid în care se cerea, de la primul punct, demisia lui Dragnea din fruntea PSD şi înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă. Dragnea a câştigat de departe răfuiala cu nemulţumiţii, dar rezultatul votului a fost incert.