DISTRIBUIȚI

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro, vă invită la conferința despre fondurile europene „Succesul e…MOLIPSITOR!” – Regiunea București-Ilfov organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Data:
23/05/2017 – 11:00
Conferința este prima din cadrul celei de a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale – „Succesul e…MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017 vizităm cele 8 regiuni ale României, discutăm despre lecții învățate și prezentăm bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învăţăm de la experţi”. În cadrul acestei secțiuni, doi experți vor prezenta informații practice legate de achiziţiile publice și inovare și vor răspunde întrebărilor publicului (agenda în anexă).

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass media şi publicul larg.

Conferința va avea loc la Palatul Universul (Teatrul Apollo 111), Str. Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25, București, în data de 23 mai 2017, începând cu ora 11.00. Participarea la acest eveniment necesită o înscriere prealabilă la telefon 0725072533 sau e-mail: conferinta@fonduri-structurale.ro – Raluca Preluca

/romania/file/programconferintasuccesulemolipsitorpng_roprogram_conferinta_succesul_e_molipsitor.png