DISTRIBUIȚI

Societatea Română de Transplant Medular are plăcerea să vă anunțe organizarea la Palatul Parlamentului, în perioada 9-11 mai 2019, a Congresului Național al Societății Române de Transplant Medular, ediția a III-a.
Congresul reprezintă un excelent prilej de a sintetiza şi împărtăşi cunoştinţe actuale, a deschide noi orizonturi, într-un domeniu atât de inovativ, ca transplantul de celule stem hematopoietice, asigurând în același timp suportul științific în dezvoltarea profesională a personalului medical.
Indicațiile de transplant de celule stem hematopoietice s-au extins considerabil, devenind la ora actuală standard de tratament nu numai în bolile hematologice, dar și boli autoimune sau neurologice.
Manifestarea va avea ca invitați și vorbitori pe cei mai prestigioși specialiști din SUA, Liban, Franța, Germania și Japonia. Vor fi prezenți, de asemenea, toți liderii de opinie din specialitatea de transplant medular- Conf. Dr. Alina Tănase- Președintele Societății Române de Transplant Medular, Prof. Dr. Ștefan Ciurea- Președintele Congresului, Prof. Dr. Gabriel Ghiaur, Conf. Dr. Horia Bumbea, Prof. Dr. Catherine Bollard, Prof. Dr. Norbert Franz Schmitz, Prof. Dr. Hermine Olivier, Prof. Dr. Daniel Ricardo Couriel, Prof. Dr. Shigeo Fuji, Conf. Dr. Andrei Coliță, Conf. Dr. Anca Coliță.
Se doreste ca această manifestare să fie una memorabilă și să se constituie într-o întâlnire colegială de înaltă ținută, plină de informaţii şi dialoguri constructive, într-un Bucureşti cu o vastă tradiție universitară şi culturală.