DISTRIBUIȚI

Colegiul medicilor: Au murit oameni cu ocluzie și peritonită din cauza faptului că au ajuns prea târziu la spital, ca urmare a gestionării proaste a Crizei Coronaviruslui

Din păcate, o parte a presei centrale continuă să publice titluri cu informații false, menite să sperie populația și să ajute politica restrictivă a guvernului, titluri care spun că în România AU MURIT DE COVID peste 1.400 de oameni.
În realitate, majoritatea celor peste 1.400 de morți invocați au avut o serie de boli grave, au avut așa-numite comorbidități și s-a constatat că, la moarte lor, erau infectați și cu Covid-19. Atât, în majoritatea cazurilor! Asta nu înseamnă că au murit toți din cauza noului Coronavirus. Și cum ar fi putut muri de Covid-19 un bolnav de cancer în stare terminală care, cu o zi înaintea morții, s-a infectat cu Coronavirus? Sau cineva care a făcut infarct sau atac cerebral dar era infectat și de Covid-19 de două zile? E atât de simplu. Dar pentru statistica guvernului, la recomandarea OMS, să se creeze impresia, prin presă, că Coronavirusul este cauza finală sau fundalul esențial al provocării morții, dă mai bine și ajută la controlul populației!
Tragedia este că din cauza panicii întreținute de autorități și presa centrală, din cauza unei gestionări proaste, care a arătat adeseori o crasă incompetență și lipsă de empatie pentru românii cu alte boli cronice, un număr mare de români au murit cu zile în aceste ultime trei luni, pentru că nu au mai avut acces la tratament și îngrijire pentru afecțiunile lor, multe spitale fiind blocate aproape goale sau cu secțiuni de infectați asimptomatici cu noul Coronavirus.
Astfel, după cum ne-a informat avocatul Gheorghe Piperea în urmă cu câteva zile, numărul morților de cancer s-a triplat în ultimele trei luni, față de anul trecut, în timp ce probleme rezolvabile cum ar fi peritonita sau ocluziile intestinale, conform Colegiului Medicilor din România, au crescut cu 20% numărul morților din această perioadă, față de anul trecut, din cauza faptului că nu au reușit să ajungă la timp la spital, vinovată fiind gestiunea proastă a acestei crize de către autoritățile românești.
Național.ro: „Panica indusă de Guvern atât în rândul populației, cât și în rândul șefilor de spital a reușit să ucidă. Români cu boli tratabile și-au pierdut viața din cauza faptului că s-au temut că se vor infecta cu Covid-19, dar și din cauza conducerii spitalelor, care au refuzat internări de frica izbucnirii focarelor. Adevărul dramatic al genocidului făcut în România începe să iasă la iveală. Președintele Colegiului Medicilor din România, dr.Gheorghe Borcean, arată că, din 15 martie până în prezent, românii au murit de peritonită și ocluzii pentru că au ajuns prea târziu la spital. Numărul bolnavilor morți în această perioadă a crescut cu 20% raportat la aceleași perioade din anii trecuți”. (Citește declarația președintelui Colegiului Medicilor din România, dr.Gheorghe Borcean, aici: Național.ro)
Și iată cum incompetența și dorința guvernului Orban de a menține cât mai mult starea de urgență, folosind tactica sperierii populației, face pagube colaterale în vieți, pagube mai mari decât cele produse de noul Coronavirus. Ca să nu mai vorbim că autoritățile sunt la un pas mic de a îngropa secțiuni importante ale industriei românești, cu consecințe dramatice pentru milioane de români, în viitor! Daniel Roxin