DISTRIBUIȚI

În perioada 10-16 aprilie 2019 se desfășoară la Centrul de Formare al Bibliotecii „V.A. Urechia”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Galați, Cursul pilot de competențe digitale pentru 10 vârstnici în contextul proiectului e-Skills for e-Inclusion în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor publice din România (ANBPR). Formatori: Dediu Titina Maricica și Gabriel Manea – bibliotecari.

Proiectul este finanțat în cadrul programului Erasmus+ al Uniunii Europene, Acțiunea Cheie 2, Parteneriate Strategice, și implementat de către consorțiul format din Kilcooley Women’s Centre, din Irlanda de Nord, ANBPR și Asociaţia Consultanţilor în Dezvoltare Comunitară – ACDC din România, Associazione Ricreativa e Culturale Italiana – ARCI din Italia, Global Libraries Bulgaria Foundation – GLBF din Bulgaria și Fundacion Esplai din Spania.

Scopul central al proiectului este standardizarea formării adulților și adecvarea metodelor de instruire la cele mai noi practici educaționale validate de experiența europeană.

Florina Diaconeasa
Sef Serviciu Relatii cu Publicul
Biblioteca V.A. Urechia Galati
tel. 0732.334661