DISTRIBUIȚI

La multi ani frumosi, sanatosi si fericiti, condusi de Dumnezeu in directia PERFECTA!
Fie ca acest an sa va fie cel mai bun, pe care la-ti avut vreodata.
Sper ca toate visele si urarile primite, sa vi se indplineasca.
Nu doar un an mai in varsta, ci un an mai bun.
O zi de nastere este doar prima zi, pentru o alta calatorie de 365 de zile in jurul Soarelui.
Va doresc sa va bucurati de calatorie, sub lumina legala Divina a Lui Dumnezeu, impreuna cu toti cei dragi. Ziua de nastere, sa fie una speciala, pentru o amintire frumoasa.
Fie ca Dumnezeu, prin Sfantul Lui Spirit, sa fie cel mai deosebit oaspete. Amin!
Credinta si iubirea sa va insoteasca pretutindeni, iar implinirea s-o intanliti la fiecare pas.
Steaua ocrotitoare DIVINA, sa lumineze mereu asupra d-stra si a celor din familia d-stre.
LA MULTI ANI FERICITI, cu 12 luni de sanatate, 52 de saptamini de fericire, 365 de zile fara stres, 8.760 de ore de dragoste pentru LEGE, 524.600 de minute de liniste si 31.536.000 de secunde de placere pentru LEGE. Si in continuare, Romania sa aiba procurori si judecatori, care sa descopere ca munca lor, obligatoriu, trebuie sa fie constitutionala, conform Art. 131 si 52 din C.R. pentru ca noi romanii si Romania, sa fim LEGAL protejati, asa cum ii place Lui Dumnezeu. Amin!
De asemenea, va doresc, binecuvantarile bogate ale lui Dumnezeu pentru un viitor fericit, asa cum ii place, Lui Dumnezeu. Amin!
Fie ca El, Dumnezeu, sa aiba mila de d-stra si sa va deschida toate usile, pentru tot ce aveti nevoie si de a primi coroana slavei, cu toti sfintii Lui Dumnezeu la revenirea Domnului nostru Iisus Hristos. Domnul nostru Iisus Hristos, sa nu mai gaseasca in Romania, cei mai mari teroristi din lume, facand terorism de birou, in institutiile subordonate, marei organizatii teroriste, care se numeste JUSTITIE, in Romania TERORIZATA, dtpdv.
Va doresc, cele mai mari comori spirituale din lume: Iehova-Elohim-Dumnezeu, sa fie mereu in capul d-stra, pentru a va Lumina LEGAL, in directia perfecta, respectand: Cele 10 porunci – Decalogul!
1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau, sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.Adu-ti aminte de Sabat, ziua Domnului si o cinsteste.
5.Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6.Sa nu ucizi.
7.Sa nu fii desfranat, (ca multe persoane care au fost si sunt MASCATI in politicieni romani).
8.Sa nu furi, (drepturile legale la romani).
9.Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau, (prin abuzuri in serviciu, decizii false,
date de procurorii si judecatorii, fara dragoste de Dumnezeu, oameni si LEGE).
10.Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Si Domnul Domnilor, Domnul Iisus, sa locuiasca in inima d-stra, prin care sa ne iubiti pe noi, pe romani si Romania, respectand cu DRAGOSTE Legea fundamentala, Constitutia Romaniei!
Dragostea:
Sa considerati, ca: Chiar daca ati vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-ati avea dragoste, sunteti o
arama sunatoare sau un chimval zanganitor.
Si chiar daca ati avea darul prorociei si ati cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca ati avea toata credinta, asa incat sa mutati si muntii, si n-ati avea dragoste, nu sunteti nimic.
Si chiar daca v-ati imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca v-ati da trupul sa fie ars, si n-ati avea dragoste, nu va foloseste la nimic.
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu pizmuieste, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se
gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.
Dragostea nu va pieri niciodata. Prorociile se vor sfarsi, limbile vor inceta, cunostinta va avea sfarsit.
Caci cunoastem in parte si prorocim in parte, dar, cand va veni ce este desavarsit, acest „in parte” se va sfarsi.
Cand erati copil, vorbeati ca un copil, simteati ca un copil, gandeati ca un copil, cand v-ati facut om mare, ati lepadat ce era copilaresc, sunteti PROCUROR GENERAL, cu respect si dragoste pentru Dumnezeu, oameni si LEGE.
Acum, vedeti ca intr-o oglinda, in chip intunecos, dar atunci, veti vedea fata in fata. Acum, cunoasteti in parte, dar atunci, veti cunoaste deplin, asa cum ati fost si d-stra cunoscut pe deplin.
Acum dar raman acestea trei: Credinta, nadejdea si dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea. 1 Corinteni 13: 1-13.

D-le procuror general, Augustin Lazar, Dumnezeu, sa va ajute, si in Romania, prin functia nationala pe care o aveti, sa nu mai intanliti situatii de: Interese comune infractionale la persoanele care ocupa functiile cele mai mari de autoritati in Romania, ca: Coruptia si jefuirea noastra a romanilor si a Romaniei, prin sistem de invatamant infractional, cu emiteri de documente infractionale maritime romanesti false. Prin sistem de invatamant infractional, cu documente maritime infractionale, Romania, a fost si inca mai este adusa in situatia de Estul salbatic al Europei, de cea mai criminala zona geografica de pe TERRA, cu sprijinul celor din institutia care se numeste: Justitie!

LEGEA & Drepturile omului in Romania, sa nu mai fie doar, protectia infractorilor penali si abuzarea noastra a milioanelor de romani, victime care am fost criminal abuzati si siliti sa emigram catre alte tari, pentru a gasi protectie LEGALA!!!

In attachmentul nr. 1, este o comunicarea, cu nr. 4813/3.10.2018! In realitate, este o comunicare 100%, abuz in serviciu-terorism de birou, comis in subordinea d-stra, d-le procuror general, Augustin Lazar, de catre procuror sef de sectie, (Stiind ca a facut abus in serviciu-terorism de birou, nu si-a scris numele si alte date), am aflat ca se numeste d-na procuror Bendeac. D-na procuror Bendeac, prin abuzul in serviciu-terorism de birou comis, a rugat sa fie eliberata din functie si sa fie trimisa la puscarie, 2 ani si 7 luni.
D-le procuror general, Augustin Lazar, cu referire la abuziva comunicare cu nr. 4813/3.10.2018, am facut doua cereri, prin care am aratat, ca legal, procurorii PICCJ, sunt obligati sa-si recunoasca obligatiile constitutionale, sa faca dosar penal, si conform Art. 131 din CR, sa investigheze cazul foarte grav, care este national si international, si sa-l inainteze la ICCJ, unde legal sa ceara, dosarul penal sa fie judecat in regim de urgenta, conform Art. 52 din CR. Nu am primit nici un raspuns, pentru ca in Romania, lipseste total ceea ce inseamna JUSTITIE!!!

In attachmentul nr. 2, este o alta comunicarea, (Abuz in serviciu-terorism de birou, comis de aceeasi d-na Bendeac), cu nr. 11147/din 24.10.2018, unde abuziv, ilegal, plangerea a fost trimisa la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta. D-na Bendeac, care doar ocupa functia de procuror sef de sectie, dar nu respecta functia constitutional, continua si roaga sa fie trimisa la puscarie, pentru 5 ani si 2 luni, pentru abuzuri repetate in serviciu-terorism de birou. Terorismul de birou, care este cel mai periculos terorim din lume!
In cazul foarte grav cu documentele infractionale maritime romanesti false, este caz national si international, prin care este incalcat tot legislativul romanesc, european si toate conventiile cu ONU.
Cazul este clar de competenta PICCJ.
Institutiile teroriste criminale nationale, vinovate de emiterea documentelor infractionale maritime romanesti false, in ordine sunt: Toate facultatile de marina, Autoritatea Navala Romana-Capitania Zonala Galati, Autoritatea Navala Romana Constanta, protejate ilegal de conducerea Ministerului Transporturilor, pentru ca autoritatile MEN, nu intervin sa ceara sa retraga toate documentele infractionale romanesti false, prin care ne-au fost si inca ne sunt distruse vietile provesionale, suntem tinuti in situatii infractionale, sclavi cu documente infractionale maritime romanesti false.
Cat priveste Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, in legatura cu documentele infractionale maritime romanesti false, tot timpul am fost pus in legatura cu teroristi criminali mafioti, mascati in procurori, care mereu au facut si fac doar abuz in serviciu-terorism de birou, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei!!!

Nu este normal sa auzim ca in Romania, un procuror, face cel putin 10 abuzuri in serviciu pe zi, si este vinovat pentru 27 de ani de puscarie, doar intr-o zi. Si un judecator face cel putin 25 de abuzuri in serviciu pe zi, vinovat pentru 66 de ani si 9 luni de puscarie, doar intr-o zi.
Nu este normal, sa IL rugam pe Dumnezeu, sa le faca viata la procurori si judecatori de 20 000 de ani, ca sa aiba timp sa-si faca puscaria, pentru abuzurile in serviciu-terorismul de birou, facut impotriva Lui Dumnezeu, a omenirii, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei.
Pentru abuzurile in serviciu-terorismul de birou, comis de teroristii criminali infractori, mascati in procurori si judecatori, din Galati, Constanta si Bucuresti, de cand am inceput cu plangerile si procesele, in legatura cu documentele infractionale maritime romanesti false, toti teroristii criminali mafioti, mascati in procurori si judecatori, sau facut vinovati de cel putin 200 de ani de puscarie. Pentru ca mereu, abuziv, au preferat sa faca doar abuz in serviciu-terorism de birou, sa ne tina pe noi pe romani si Romania in situatii infractionale.

In attachmentul nr. 3, este atasata cheia unitatii, prin care noi toti romanii, nu trebuie sa mai fim natiunea cea mai desbinata de pe TERRA. Prin respectarea legii si a drepturilor omului cu DRAGOSTE, de catre toate persoanele care ocupa functiile de autoritati, noi toti romanii, vom putea fi uniti intr-un singur trup, al Domnului Iisus, de unde putem avea dragoste DIVINA si viata de bucurii plina.

PICCJ, sa-mi comunice primirea comunicarii atasata, cu nr. 4813/2018, din 3.10.2018, a comunicarii cu nr.11147/din 24.10.2018, despre dosarele penale facute si rezolvarea cazului special de ‘’Circumstante speciale agravante’’, care legal, trebuie rezolvat in regim de urgenta.

D-le procuror general, Augustin Lazar, sper sa va conformati dragostei Divine, si constitutional sa primesc raspuns, legal de la d-stra, problemele foarte grave prezentate sa se rezolve, legal in regim de urgenta!

Victima, regimului terorist criminal mafiot, criminal abuzata cu documente infractionale maritime romanesti false,

MIHAI DULGHERU!