DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a lansat o nouă cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna! Astfel, într-o postare pe o rețea de socializare, Vasilescu l-a atacat dur pe candidatul USR/Plus la alegerile prezidențiale, făcându-l praf, după o gafă impardonabilă a acestuia.
Vasilescu spune despre Barna că s-a oprit cu învățătura prin gimnaziu.
„Cam atât cu mitul ca băieții ăștia ar ști ceva carte… Poezia se studiază prin gimnaziu, deci cam acolo s-a oprit cu învățătura actualul candidat la funcția de președinte care doar pe alții îi vede proști!”, a scris Olguța Vasilescu.

Reacția Olguței Vasilescu vine după ce Dan Barna a spus despre poezia „Munții noștri”, scrisă de Octavian Goga, că e un cântec de jale, de pe vremea lui Horea.

Lia Olguța Vasilescu, ironii în cascadă la adresa lui Dan Barna!
Altfel, nu este pentru prima oară când Lia Olguța Vasilescu îl atacă pe Dan Barna, ea ironizându-l pe liderul că, în căutare de voturi, a ajuns să ia în brațe şi oamenii pe care-i critica nu cu mult timp în urmă. Reacția venise după ce Dan Barna postase pe Facebook, la începutul lunii septembrie, o fotografie în care strângea cu putere la piept o persoană în vârstă.

„Pupă moșii care miros a ciumă roșie”
Postarea avea și un comentariu care însoțea fotografia, probabil mesajul pe care i-l transmisese acea persoană: “Veți fi cel mai tânăr Președinte al României”.
Lia Olguța Vasilescu nu a scăpat ocazia și l-a taxat pe acesta spunând că USR-iștii au ajuns prin târguri de ţară în căutare de voturi şi pupă moșii care miros a ciumă roșie. „Cum, mă, au ajuns USR-iștii prin târguri de țară și pupă „moșii fără dinți în gură, analfabeți și care miros a ciumă roșie”? Așa ceva?” era postarea de pe Facebook a Liei Olguţa Vasilescu.

„E fake sau e pe bune?”
Tot în septembrie, fostul ministru a postat pe Facebook o fotografie în care Dan Barna se afla alături de membrii Casei Regale, dar purta sandale și costum. Lia Olguța Vasilescu a share-uit imaginea falsă pe contul său de Facebook.

”E fake sau e pe bune?”, se întreba fostul ministru pe contul de Facebook.

Internauții au reacționat imediat. Fotografia a adunat sute de reacții și zeci de comentarii amuzante.