DISTRIBUIȚI

*TV SAT 2002 – CINEMATOGRAF “PROF.IOAN MANOLE” și

*CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR GALAȚI

 

Organizează campania umanitară

     – DĂRUIEȘTE MĂRȚIȘOARE CU DRAGOSTE 

O campanie dedicată femeilor speciale și singure din Județul Galați.

Perioada campaniei: 7 februarie – 7 martie 2018

Inițiatori coordonatori: Ana SPÎNU și Angela BACIU

* Vă așteptăm în fiecare zi, între orele 09 – 20.00, până  pe 6 martie, la Cafenea-Cinematograf “Prof.Ioan Manole” – în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Galați – să donați un cadou / o pungă cu ce puteți voi: haine, încălțăminte, dresuri, colanți, șosete, absorbante (chiar și șervețele intime, dezinfectant pentru mâini, un spray, săpunuri) și  câte și mai câte + un mărțișor.

* Atenție! Toate lucrurile și obiectele donate să fie NOI!

                       ***

* De-a lungul timpului, am încercat să fim aproape de copii, bătrâni, persoane cu dizabilități prin diferite campanii umanitare. Acum a venit momentul să  ne gândim și la FEMEIE. Femeia-mamă, femeia-soție, femeia-bunică, femeia-fiică. Femeia specială și singură. Poate pentru unii/unele luna martie este prilej de bucurie, distracție, înfrumusețare. Dar, câți știm oare câte femei suferă din cauza depresiei, singurătății, a violenței în familie, sau a altor boli, a neajunsurilor. Să ne oprim pentru o clipă și să  ne gândim că putem da o mână de ajutor acestor femei, că prin gestul nostru, putem aduce o bucurie, o altfel de primăvară în sufletul lor, devenind, poate, mai tinere, mai frumoase, mai încrezătoare.

Ajută și  tu să oferim acestor femei, un martie plin de zâmbete, viață, culoare !

Ce poți face? Și ce poți oferi?

* Caută în pușculița ta o suma cât de mică și cumpără un dar de mărțișor, ca și cum ți l-ai cumpăra pentru ține, sau pentru o persoană dragă. Apoi, pune totul intr-un pachet / sacosă si vino la noi!

* Ce poți cumpăra în afara unui mărțișor? Un obiect personal, lucruri utile, ceva de îmbrăcat sau încălțat, ce crezi tu că ar avea nevoie o femeie.

Gândindu-ne la această campanie, în aceste zile am vorbit și cu alte prietene, colege, chiar cu femei întâlnite pe stradă, la mall sau la o cafenea. Cu ce cred ele că ar putea ajuta? Am primit răspunsuri diferite, practice, dar atât de minunate, iata: incaltaminte ( pantofi, papuci, sandale), ceva de îmbrăcat; dresuri, colanți, șosete; absorbante (chiar și șervețele intime, dezinfectant pentru mâini, un spray, săpunuri) și  câte și mai câte + un mărtisor!

 Da, în luna martie vom oferi mărțișoare cu toată dragostea noastră!

Haideți că se poate!

Vino și  tu! Alătură-te Campaniei Umanitare “Dăruiește mărțișoare cu dragoste”

(afis realizat de Adquest Image)