DISTRIBUIȚI

Pentru a distruge o natiune este suficent sa-I distrugi valorile traditionale, sa i ucizi eroii si sa inoculezi societatii ca aceste valori nu mai sunt de actualitate. Pentru a distruge filonul nationalist patriotic roman, cei care au organizat acest scenariu au avut de urmat cateva pasi;
1. Aducerea in derizoriu a personalitatilor politice si culturale care au reprezentat filonul nationalist patriotic, prin introducerea in anturajul lor a unor factori parturbatori care aveau drept scop dezinformarea si tradarea;
2. Presiunea mass media ca valorile traditonale nu mai sunt actuale si ca nationalismul este un mod gresit de gandire intr o societate europeana; Prin canale bine irigate finnaciar, romanul de rand a fost inoculat cu un mod de gandire total fals, in care faptul ca iti iubesti tara nu mai reprezinta de fapt o valoare iar cei care luptau pentru drepturile lui sunt de fapt vestigii ale comunismului;
3. Elimiarea din zona de decizie politica a partidelor autentic patriotice;
4. Canalizarea electoratului nationalist spre partide surogat, atasate unor interese obscure si controlul lui prin circ politic si mai putin prin fapte care sa preintampine devalizarea Romaniei.

*
De ani de zile societatea romaneasca asista la un razboi pornit impotriva ei. Razboi economic, razboi educational, razboi clar de ocupatie. Sunt mai bine de 20 de ani de cand romanul cedeaza in fiecare zi cate ceva din ceea ce el are. Din plinul cu care a fost lasat in 1989, chiar din a doua zi, a inceput sa cedeze. Sa cedeze industria, sa cedeze agricultura, sa cedeze munca lui, sa cedeze suvernitatea, sa cedeze securitatea, sa cedeze banii, sa cedeze educatia, sa cedeze sanatatea. Ajunge romanul sa isi paraseaca tara si sa munceasca departe de familie, departe de copii si departe de tara ca trebuia sa il protejeze si sa il iubeasca, nu sa il lase in pribegie.
Romania este victima unui atac concertat din partea unor puteri straine care, in mod absolut si evident, a transformat si a adus in derizoriu statutul de “stat national”, iar notiunea de presedinte este acum cea de “guvernator”. Sunt altii care conduc, Romania fiind acum lasata prada unor politici dezastruoase, a unor asasini economici, a unor guverne-marioneta, a unor cozi de topor care, de 26 de ani, sunt in functii si, foarte ciudat, mereu alesi. Cei care au asistat la “involutia” statului roman au observat ca, pana in preajma anului 2008, cand in Parlamentul Romaniei inca exista un partid care reprezenta natiunea romana, si vorbim aici de Partidul Romania Mare, furtul a fost mai putin posibil, la un nivel ceva mai redus. Dupa 2008 insa, cand PRM, paznicul natiunii romane, a diparut din Parlament, distrugerea natiunii a fost accelerata, a fost dusa la nivel de excelenta de catre cei care, in aceste zile, va cer iar votul. Nu, nu ei au distrus, ei au fost doar cei care au semnat. Pe cei care conduc destinele tarii noastre nu ii gasim in aceste granite, ei sunt departe.
Cum a fost posibil ca un partid nationalist autentic, precum Partidul Romania Mare, sa nu mai aiba acces in Parlament? Oare patriotismul a fost ucis ? Oare romanii nu mai sunt patrioti ? Cum a fost posibil ca un partid care la alegerile din 2000 avea sansa sa ofere presedintele tarii, in 2008, la doar 8 ani, sa dispara din zona decizionala a forului legislativ?
Pentru a raspunde la aceasta intrebare, este nevoie sa mergem in trecut, sa analizam persoanele care au ajuns in preajma presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, care l-au ghidat pe un teren al dezonformarii, al minciunilor si al sfaturilor proaste. Cei de langa el, care acum, stupoare, sunt pe la alte partide “nationaliste” au fost cei care au avut misiunea clara de a conduce PRM pe panta autodistrugerii, a iesirii din carti, pentru ca cei care doreau sa fure, sa o poata face. Eliminarea PRM a avut ca efect firesc devalizarea in ritm accelerat a Romaniei, cu sprijinul nemijlocit al celor care au condus destinele tarii, in special dupa 2008, cand, asa cum s-a dovedit in mod clar, tara a fost furata iar cei care au distrus-o sunt cei care se vor regasi iar in Parlament si dupa 2016.
Revenim si ne intrebam, cum a fost posibil? Prin tradare! Toti cei care i-au fost oameni de incredere presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, au tradat, au incheiat intelegeri si au fost antrenati ca din interior si din exterior, PRM sa fie demonetizat, presedintele sa fie adus in derizoriu prin mass media, iar cei care erau in mod clar cu misiunea de a proteja interesul national, au tradat in modul cel mai abject.
Cei care au pus la punct distrugerea PRM au fost in special persoane cu pozitiii inalte in Marea Loja Nationala Romana. Cei care actionau din interior erau gestionati de catre un mare maestru mason, pe nume Florin Simon. El avea scopul de a prelua partidul si de a-l face sa dispara printr o fuziune, sau sa il lase la un nivel minim de subzistenta. In acest timp insa cineva trebuia sa preia electoratul PRM, si sa-l directioneze acolo unde doreau cei din Masonerie, respectiv Stapanii!. Si din acest motiv a fost cooptat un alt mason, Bogdan Diaconu, un tanar dornic de afirmare si servil, intrat in politica din parte PC, care cu ceva fonduri si sprijin din partea altor “sortulete” dar si a unui fost premier, a infiintat PRU, Partidul Romania Unita, al carui rol esential era sa coopteze filonul autentic national pe care PRM urma sa il lase orfan dupa ce disparea. Alturi de Bogdan Diaconu se afla si alte personalitati, care dupa moartea Tribunului, au atacat direct PRM, si aici vorbim de mass media aferenta care zile in sir a lansat pe piata mesajul “PRM a fost radiat” care a debusolat suficient de mult electoratul si PRM nu a reusit sa se mobilizeze si sa intre in alegerile locale. Impartirea pe sarcini a fost bine organziata si avea un scop clar: distrugerea filonului nationalist autentic si directionarea lui pe zona unor partide controlate de cine trebuie. Masonii Florin Simion, Bogdan Diaconu, Sebastian Ghita si Victor Ponta au avut o misiune clara de a debusola si de a prelua electoratul PRM. La baza acestui grup de interese insa se afla cei care, din umbra si de afara, conduc prin intermediul PSD. Vazand ca filonul nationalist tinde sa mearga in ograda PSD, cei din partea dreapta a esicherului politic, cei care se afla in spatele gastii fostului PDL, inclusiv fosti ofiteri din SRI, au gasit o metoda rapida de resuscitare a unui cadavru politic in persoana lui Marian Munteanu, care, prin fluturarea lui drept candidat PNL la Primaria Capitalei a fost resucitat, dat jos si pus in fruntea unui alt partid nationalist, Alianta Pentru Romaia, pe numele lui. Scopul acestui partid, ca si in cazul PRU, este acelasi: de a mobiliza electoratul PRM, de a-l aduce in curtea controlabila a unor partide de un nationalism indoielnic. Atat PSD cu masoni lor, cat si PNL, cu alti masoni, isi doresc cu ardoare si controlul electoratului nationalist din Romania, avand dept scop principal distrugerea tarii, a Romaniei, fara ca nimeni sa nu reactioneze real, ci doar la nivel de declaratii politice de budoar.
La acest atac au mai participat si participa in mod active cei care au in mana sondajele de opinie, acestia din urma manipuland populatia prin dezinformare prin neincluderea acestui partid in formularele de sondare a opiniei publice, lansand in mod clar ideea ca PRM nu mai exista. In aceasta ecuatie au mai intrat si alti masoni, si vorbim de avocatul Bolcas, care a avut drept scop atacul asupra PRM, imediat dupa ce au surprins si au reusit sa intre in actualele alegeri.
In prezent lupta continua, PRM fiind efectiv asediat de catre reprezentntii celor care doresc distrugerea acestui partid, romanii neintelegand ca de fapt ei, masonii, doresc in realitatea distrugerea Romaniei. Cei care lupta acum pentru distrugerea nationalismului romanesc sunt cei care doresc ca Romania nu mai existe ca stat, ci doar ca o colonie. Este pacat ca romanii nu realizeaza ca patriotismul real a lui Corneliu Vadim Tudor se doreste preluat si controlat de catre partidele care au distrus Romania. Este trist ca se doreste distrugerea PRM si canalizarea catre PSD si PNL a acestui electorat, printr-o mass medie agresiva, mincinoasa, care minte electoratul si isi bate joc de inteligenta romanilor.
Ca o concluzie, distrugrea filonului nationalist roman a fost orchestrat foarte bine prin canale mediatice bine irigate financiar si prin implementarea la nivelul mentalului societatii romanesti ca unor idei false, cum ca a fi nationalist si a ti iubi tara nu mai reprezinta valori autentice romanesti sau europene, ci doar nostalgia unui trecut mai putin inspirat al Romaniei. Distrugerea indentitatii unei natiuni pleaca de la distrugerea simbolurilor istorice sau actuale ale nationalismului, la inocularea unor valori false la nivelul societatii si la eliminarea din zona politica de decizie a unor partide a caror doctrina patriotica poate impiedica furtul avutiei natiunii romane.