DISTRIBUIȚI

Stimati clienti,

Amploarea pandemiei Covid-19 ne obliga astazi, pe toti, la o disciplina stricta cu privire la aplicarea masurilor de izolare si protectie.

In acest context nemaintalnit, in care solidaritatea si bunavointa trebuie sa se manifeste plenar, principala prioritate pentru Cetelem este, fara indoiala, siguranta si santatea angajatilor ce se afla in serviciul dumneavostra, in fiecare zi. Munca la distanta, telemunca, a devenit aplicabila in toate departamentele noastre, acolo unde aceasta facilitate a fost posibila din punct de vedere tehnic.

Pentru protectia consultantilor financiari care sunt alaturi de dumneavoastra in fiecare zi, in punctele de lucru sau pe platformele de contact telefonic, am luat rapid masurile impuse de autoritati.

Toate masurile aplicate ne permit sa va asiguram ca intreaga echipa Cetelem a fost mobilizata pentru garantarea continuitatii serviciilor oferite de institutia noastra.

Angajatii Cetelem vor ramane la dispozitia dumneavoastra, prin email sau prin telefon, in incercarea de a mentine calitatea servicilor oferite.

Site-ul www.cetelem.ro ramane accesibil. Pe cat posibil, va sfatuim sa accesati platforma Client Cetelem pentru preluarea de informatii sau pentru operatiuni curente.

In calitate de reprezentati responsabili ai pietei creditului de consum, va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a fi alaturi de dumneavoastra in aceasta perioada de grea incercare.
Suntem, in continuare, la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi solutiile potrivite pentru a depasi impreuna aceasta situatie.

In numele tuturor angajatilor Cetelem Romania, doresc sa va multumesc pentru incredere!
Aveti grija de voi si de cei dragi!

Miruna Senciuc,
Director General
BNP Paribas Personal Finance, sucursala Bucuresti