DISTRIBUIȚI

Povești, personaje și surprize magice noi de la Teatrul “Gulliver”
După cum a promis și anunțat, echipa de la Teatrul “Gulliver” nu precupețește nici un efort pentru a rămâne aproape de publicul drag și continuă să aducă online povești, personaje, activități creative și surprize noi.
Elementele de noutate vin să completeze și să diversifice seria activităților cu care artiștii de la Teatrul “Gulliver” și-au obișnuit deja spectatorii. Astfel, poveștile fermecate de la “Căsuța cu Povești” vor fi continuate cu trucuri magice și momente fascinante susținute de Magicianul Aureliano. Și Atelierul de Creație își îmbogățește repertoriul creativ cu un nou personaj – Bunicul Gulliverone, același care va completa seria activităților săptămânale cu intervenții inedite și amuzante.
Totodată, Teatrul “Gulliver” lucrează în continuare la noi activități și surprize, în vederea diversificării conținutului oferit publicului său.
Toate detaliile cu privire la programul săptămânii următoare sunt disponibile în comunicatul de presă atașat.
În măsura în care mai aveți nevoie de alte informații, vă rog să îmi comunicați.
O săptămână cu soare și vești bune!
Laura Cristea
PR& Comunicare Teatrul de Păpuși „GULLIVER”
Tel: 0748 018 973
http://www.teatrul-gulliver.ro
FB: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/
Povești, personaje și surprize magice noi
de la Teatrul “Gulliver”

Regatul bucuriei necontenite și al spiritului nestatornic al copilăriei se reînnoiesc și în această săptămână la Teatrul de Păpuși “Gulliver”. După cum a promis și anunțat, echipa de la Teatrul “Gulliver” nu precupețește nici un efort pentru a rămâne aproape de publicul drag și continuă să aducă online povești, personaje, activități creative și surprize noi.
Cei mai buni prieteni ai copiilor și părinților de la Teatrul “Gulliver” au pregătit pentru această săptămână un nou program de activități atractive și distractive. Elementele de noutate vin să completeze și să diversifice seria activităților cu care artiștii de la Teatrul “Gulliver” și-au obișnuit deja spectatorii. Astfel, poveștile fermecate de la “Căsuța cu Povești” vor fi continuate cu trucuri magice și momente fascinante susținute de Magicianul Aureliano. Și Atelierul de Creație își îmbogățește repertoriul creativ cu un nou personaj – Bunicul Gulliverone, același care va completa seria activităților săptămânale cu intervenții inedite și amuzante.
Ca de obicei, toate activitățile ce compun noul program al Teatrului “Gulliver” sunt disponibile și pot fi accesate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/:
 Luni – ora 20:00 – Căsuța cu povești și Magicianul Aurelian
 Marți – ora 20:00 – Căsuța cu povești și Magicianul Aurelian
 Miercuri – ora 20:00 – Căsuța cu povești și Magicianul Aurelian
 Joi – ora 20:00 – Căsuța cu povești și Magicianul Aurelian
 Vineri – ora 18:00 – spectacolul “Castelul din Carpați”
 Sâmbătă – ora 10:30 – Atelierul de Creație cu Ramona și Bunicul Gulliverone
 Duminică – ora 10:30 – spectacolul “Peter Pan”
Cei care doresc să se bucure de surprizele de la “Gulliver”, sunt așteptați alături de personajele preferate și sunt invitați să urmărească toate noutățile pregătite special pentru ei. Totodată, Teatrul “Gulliver” lucrează în continuare la noi activități și surprize, în vederea diversificării conținutului oferit publicului său.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMinciunile lui Ciolacu
Articolul următorIPOTEZA