DISTRIBUIȚI

United pierde prima dispută a finalei
de Marius Silviu Burlui
Ultima fază a Ligii I la futsal a debutat ieri la Galaţi, acolo unde cele mai bune două echipe, CS United din localitate şi Informatica Timişoara, au disputat primul meci din finala campionatului, care se desfăşoară după regula ,,cel mai bun din cinci jocuri”.
Partida găzduită de sala sporturilor Dunărea, a fost una echilibrată dar foarte disputată, ambii portari ieşind în evidenţă cu paradele lor, timişoreanul Vlad Iancu reuşind să apere şi o lovitură de pedeapsă.
CS United Galaţi- Informatica Timişoara 0-1, singurul gol al jocului fiind înscris în penultimul minut de Miloš Simić, căpitanul echipei.
„E foarte important că am debutat cu o victorie. Trebuie să profităm de acest ascendent moral. Așa cum am mai spus, United Galați e o echipă foarte puternică. Cred, în continuare, că în această finală totul e posibil. Îi felicit pe băieții mei, care și azi au arătat un caracter incredibil, un profesionalism desăvârșit”, a spus Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara la final.
Următorul meci al finalei va avea loc astăzi, începând cu orele 18.30, tot la Galaţi.