DISTRIBUIȚI

CSU Danubius Galaţi şi-a asigurat barajul
de Marius Silviu Burlui
CSU Danubius Galaţi şi-a asigurat locul pentru barajul de menţinere în Liga Naţională de handbal feminin prin victoria obţinută în ultima etapă contra formaţiei U Cluj-Napoca, angajată la rândul ei la lupta pentru evitarea retrogradării.
Chiar dacă rezultatul nu o arată, disputa a fost una echilibrată, cel puţin în prima repriză când, fetele din Cluj au început mai bine meciul, în minutul 9 având trei goluri avans. Susţinute din tribune de un public numeros, care le-au încurajat pe toată durata partidei, gălăţencele au revenit repede în joc, reuşind egalarea iar la finalul primei părţi intrând la vestiare la două puncte diferenţă, 15-13.
În repriza a doua, gazdele revin mult mai motivate pe teren, înscriu gol după gol, în timp ce clujencele nu reuşesc să treacă de apărarea bine organizată a elevelor antrenate de Valeriu Costea
Reuşind una dintre cele mai bune reprize ale returului, fetele de la CSU s-au impus la final cu scorul de 28-19.
Chiar dacă au pierdut oaspetele îşi păstrează în continuare sansele pentru baraj, în timp ce Danubius, după această victorie, acumulând 21 de puncte, şi-a consolidat locul 11 din clasament, primul din cele două poziţii pentru barajul de menţinere în primul eşalon.

Marius Silviu Burlui | Mai 15, 2018 la 1:58 pm | URL: