DISTRIBUIȚI

”PIERDUT ÎN KENYA & TANZANIA” LANSATĂ LA BÂRLAD
de Ioana Nedelcu
Cu ocazia Sesiunii de comunicări științifice (Societatea de Geografie din România), la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bârlad a avut loc lansarea carții “Pierdut în Kenya&Tanzania”, autor Cătălin Vrabie. Cu prilejul lansării au luat cuvantul primarul orașului Bârlad, Dumitru Boros și profesorul Viorel Râmboi.

Bârlădeanul Cătălin Vrabie este cadru didactic universitar pentru discipline de IT precum Baze de date, Operare și programare software, eAdministrație etc. Principala responsabilitate a lui constă în relaționarea cunoștințelor academice cu abilitățile practice necesare instruirii actualilor și viitorilor angajați în structurile Administrației Publice din România – studenți ai Facultății de Administrație Publică, în domeniile menționate mai sus.

Se poate lăuda cu numeroase participări cu lucrări la conferințele naționale și internaționale și este membru a panelurilor de lucru al conferințelor EGPA (European Group for Public Administration) și NSIPAcee (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe).

Omul pasionat de călătorii și de scris este într-o permanentă căutare de noi locuri pe care să le exploreze, să le descopere și să se redescopere pe sine o dată cu ele. Călătorului îi șade bine cu drumul, este zicala care se potrivește și în cazul scriitorului Cătălin Vrabie.

Reporter: Adnana Dumitrescu, Apollonia TV