DISTRIBUIȚI

IDENTIFICAȚI DUPĂ CE AR FI FURAT DIN LOCUINȚA UNUI CONSĂTEAN
La data de 05 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Liești au identificat trei minori, de 14 și 15 ani, toți din comuna Liești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 04/05 februarie, aceștia ar fi pătruns în locuința unui consătean, de unde ar fi sustras aparatură electrică și electrocasnică, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Odată cu identificarea presupușilor autori, a fost recuperat în totalitate și prejudiciul creat.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.
ACCIDENTAT PE TRECEREA DE PIETONI
La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 18.50, pe Bulevardul Traian Vuia, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
Din primele verificări ale polițiștilor, a reieșit că un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe bulevardul menționat și, ajungând la o trecere de pietoni, a surprins și accidentat un bărbat, de 46 de ani, care traversa strada în mod regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
ACCIDENT RUTIER PE FONDUL NEADAPTĂRII VITEZEI LA CONDIȚIILE DE CAROSABIL
La data de 06 februarie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.C. 25, în comuna Suhurlui.
La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 40 de ani, din comuna Tulucești, a condus autoturismul pe drmul mai sus menționat, dinspre comuna Pechea către D.J. 255 și, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a acesteia, ea fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
MUȘCAT DE UN CÂINE CU CARE A VRUT SĂ SE JOACE
La data de 02 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în ziua anterioară, un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se afla pe strada Oțelarilor, din cartierul Micro 19, a fost mușcat de un câine, care purta botniță și era ținut în lesă de un bărbat.
În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe proprietarul animalului, în persoana unui bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galați, și au stabilit că victima a fost atacată și mușcată de câinele care a rupt botnița, în timp ce se juca cu acesta.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin.