DISTRIBUIȚI

A AVARIAT TREI AUTOVEHICULE DUPĂ CE S-A URCAT BĂUT LA VOLAN

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.00, un bărbat, de 29 de ani, a condus autoturismul pe strada Nicolae Deleanu, din municipiul Galați, și ajungând la intersecția cu strada Tecuci, a virat la dreapta, fără a adapta viteza în curbă, și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând trei autovehicule parcate regulamentar.
Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat alcoolscopic pe conducătorul auto, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

PIETON ACCIDENTAT ÎN TIMP CE TRAVERSA REGULAMENTAR

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 16.10, în municipiul Galați, la intersecția străzii Tecuci cu Bulevardul George Coșbuc, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
Acesta, un bărbat, de 49 de ani, a fost surprins și accidentat în timp ce traversa strada pe culoarea verde a semaforului, de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 44 de ani, și care circulând pe strada Tecuci, a virat stânga, pe Bulevardul George Coșbuc, fără a acorda prioritate pietonului. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, polițiștii constatând că acesta nu se afla sub influența alcoolului.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentReabilitare termica liceu
Articolul următorProgram BCR