DISTRIBUIȚI

URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII GĂLĂȚENI

La data de 02 iunie a.c., polițiștii Postului de poliție Rediu au depistat, pe raza comunei Rediu, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, urmărit internațional, pe numele căruia autoritățile italiene emiseseră un mandat de arestare în vederea extrădării, acesta fiind cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.
Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă Galați, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LA VOLAN, CU DREPTUL DE A CONDUCE SUSPENDAT

La data de 02 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Pechea au oprit în trafic, pe D.J. 255, în comuna Pechea, un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, din localitate.
Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce. La testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,08 mg/l alcool pur în aerul epirat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infrațiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.