DISTRIBUIȚI

DOSARE PENALE PENTRU TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI ȘI FURT DE MATERIAL LEMNOS

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 09.15, polițiști din cadrul posturilor de poliție Valea Mărului și Cudalbi au depistat, pe raza comunei Valea Mărului, un tânăr de 18 ani care transporta, într-un atelaj hipo, 16 arbori esență salcâm, declarând despre aceștia că i-a tăiat de pe un teren ce aparține părinților săi și nu deține niciun document de proveniență.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.
În aceeași zi, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galați au depistat, într-o pădure amplasată în extravilanul comunei Tulucești, un alt atelaj hipo condus de un bărbat de 58 ani, din localitate, în care se afla material lemnos ce ar fi fost sustras din pădurea respectivă.
Și în acest caz, materialul lemnos a fost ridicat și polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

ÎN TRAFIC, CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT

La data de 26 noiembrie a.c.m în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au oprit în trafic, pe strada Regiment 11 Siret, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 ani, din municipul Galați.
Cu ocazia controlului documentelor mașinii, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 17.11.2018, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetre penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

A BĂUT ȘI S-A URCAT LA VOLANUL AUTOTURISMULUI, DEȘI NU DEȚINEA PERMIS DE CONDUCERE

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii Secției 2 Poliție au depistat în trafic, la volanul unui autoturism care circula pe strada Brăilei, un bărbat de 30 ani, din municipiul Galați, despre care, în urma verificărilor, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, la testarea alcoolscop a acestuia, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii întocmind, în cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorDe la IPJ