DISTRIBUIȚI

ACCIDENT RUTIER PRODUS PE FONDUL NEATENȚIEI

La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe D.E. 581, soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului a rezultat că un bărbat de 46 ani, din municipul Tecuci, a condus autoturismul pe raza localității Berheci și, din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului, a pătruns în șanțul din stânga direcției sale de mers și s-a oprit într-un podeț din beton. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IDENTIFICAȚI, DUPĂ CE AU SUSTRAS BUNURI DINTR-O LOCUINȚĂ

La data de 03 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au identificat trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiiunii de furt calificat.
Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 11/12 decembrie 2018, trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au pătruns într-o locuință de pe raza comunei Băleni, escaladând o fereastră, și au sustras de aici un televizor LCD și alte bunuri, în valoare de aproximativ 2000 lei.
Polițiștii i-au reținut pe doi dintre aceștia, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.