DISTRIBUIȚI

DOSAR PENAL PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale, situat în piața din cartierul Micro 19, ocazie cu care, în spatele tejghelei de deservire a clienților au găsit 84 de pachete țigarete, diferite mărci, fără timbru de acciză. Din verificări a reieșit că acestea aparțin unui bărbat de 51 ani, din comuna Șendreni, lucrător comercial la societatea în cauză.
Țigaretele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

BICICLIST, VICTIMĂ A NEACORDĂRII DE PRIORITATE

La data de 07 ianuarie a.c., ora 06.20, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist.
Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 62 ani a condus autoturismul pe strada Portului și, ajungând la intersecția cu strada George Enescu, a efectuat viraj la stânga, fără a acorda prioritate unui biciclist care se deplasa pe drumul prioritar. În urma impactului, bărbatul de 52 ani, care circula cu bicicleta, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.
Ambele persoane implicate în incident au fost testate alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă