DISTRIBUIȚI

BĂRBAT REȚINUT PENTRU O TENTATIVĂ DE TÂLHĂRIE

La data de 09 ianuarie a.c., ora 15.30, Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie de 74 ani a fost agresată, în scara unui bloc, de un bărbat necunoscut care ar fi împins-o pe scări, ar fi lovit-o în zona spatelui și i-ar fi solicitat bani.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat, pe baza semnalmentelor oferite de victimă, prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 32 ani, din municipiul Galați.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie, persoana bănuită de săvârșirea acesteia fiind reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU RĂNIREA UNUI PIETON

La data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 19.10, un bărbat de 62 ani a condus autoturismul pe D.N. 25, în comuna Piscu, circulând dinspre Tecuci spre Galați și, la km 46, a surprins și accidentat o femeie de 81 ani care traversa strada neregulamentar, într-o zonă neiluminată public. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu a consumat alcool.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorTirighina