DISTRIBUIȚI

DOSAR PENAL PENTRU TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI ȘI FURT DE MATERIAL LEMNOS

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Postului de Poliție Gohor au găsit, pe un drum comunal din localitatea Nărtești, un atelaj hipo încărcat cu material lemnos. La fața locului, polițiștii l-au depistat și pe proprietarul acestuia, un bărbat de 49 ani, din localitate, însoțit de alte două persoane. Bărbatul a declarat că nu deține documente de proveniență pentru cele 23 de trunchiuri de salcâm aflate în atelaj.
Ca urmare, polițiștii au confiscat materialul lemnos și l-au predat unui reprezentant al Ocolului Silvic Tecuci, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

LA VOLAN, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 29 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 au depistat în trafic, pe strada Năruja, un bărbat de 37 ani aflat la volanul autoturismului, sub influența alcoolului.
La testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii l-au condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, întocmind, totodată, dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorDe la IPJ