DISTRIBUIȚI

IDENTIFICATĂ DUPĂ CE AR FI SUSTRAS SUMA DE 20 00 LEI, DINTR-O LOCUINȚĂ

La data de 26 noiembrie a.c., un bărbat de 89 ani, din municipiul Galați a sesizat Secția 1 Poliție, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras, din apartamentul situat într-un bloc de pe strada Portului, suma de 20 000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 54 ani, bănuită că ar fi comis fapta respectivă. Persoana bănuită ar fi pătruns în locuința victimei cu acordul soției acesteia și, profitând de neatenția ei, ar fi sustras banii aflați într-o geantă tip ”diplomat”. Odată cu identificarea femeii a fost recuperat și prejudiciul, acesta fiindu-i restituit păgubitului.
În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

A TRAVERSAT NEREGULAMENTAR ȘI A FOST ACCIDENTATĂ

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 06.45, un bărbat de 50 ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe Bulevardul Milcov, dinspre strada Năruja și, în dreptul unui bloc, a surprins și accidentat o minoră de 15 ani, care traversa prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a primit înrijiri medicale, la spital, dar nu a rămas internată.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DOSAR PENAL PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

La data de 27 noiembrie, a.c., în jurul orei 08.10, polițiștii au oprit în trafic, pe D.N. 25, în localitatea Umbrărești, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 45 ani, din comuna Piscu. Cu ocazia controlului documentelor, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de statul Tennessee (S.U.A.).
Întrucât actul în cauză nu era însoțit de un permis de conducere internațional, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorTÂRGUL DE SFÂNTUL ANDREI