DISTRIBUIȚI

IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI, DUPĂ CE AR FI TÂLHĂRIT UN CONSĂTEAN

La data de 03 februarie a.c., ora 21.00, polițiștii Postului de Poliție Liești au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de un bărbat din localitate, care a reclamat că ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Acesta a precizat că, în timp ce se deplasa pe jos spre locuința sa, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Liești, o persoană necunoscută l-ar fi deposedat, prin violență, de suma de 700 lei.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 27 ani, din comuna Liești și au recuperat prejudiciul în totalitate, restituindu-l păgubitului.
După ce a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, persoana bănuită de comiterea faptei a fost prezentată instanței de judecată care, la data de 05 februarie, a dispus, față de aceasta, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

DOSARE PENALE PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

La data de 05 ianuarie a.c., în urma unui control efectuat în zona piețelor agro-alimentare din cartierele Micro 17, 29 și 20, polițiștii Secției 3 au găsit asupra unor persoane sau în incinta unor societăți comerciale, 98 de pachete cu țigarete, diverse mărci, fără timbru de accizare.
Țigaretele au fost ridicate, în vederea confiscării, trei bărbați cu vârste cuprinse între 49 și 65 ani, precum și o femeie de 63 ani, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.