DISTRIBUIȚI

DEPISTAT LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM CU NUMĂR DE ÎNMATRICULARE FALS

La data de 07 februarie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii Serviciului Rutier Galați au oprit în trafic, pe D.J. 251, un autoturism care circula dinspre municipiul Tecuci spre comuna Matca, la volanul acestuia aflându-se un bărbat de 37 ani, din Tecuci. Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date ale poliției, s-a constatat că autoturismul în cauză nu figurează înmatriculat, numărul sub care circula fiind fals.
Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

RĂNITĂ ÎN ACCIDENTUL PE CARE L-A PROVOCAT

La data de 07 februarie a.c., în jurul orei 17.30, o femeie de 30 de ani, din județul Vrancea, a condus autoturismul pe D.N. 25, pe podul din dreptul localității Traian, și, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului, conducătoarea auto a fost rănită, fiind transportată la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri medicale. În autoturism se mai afla un bărbat de 31 ani, dar acesta nu a suferit vătămări corporale care să necesite spitalizarea.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

DOSAR PENAL PENTRU TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI ȘI FURT DE MATERIAL LEMNOS

La data de 07 februarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați telefonic despre faptul că doi bărbați taie lemne din pădurea de pe raza comunei Gohor.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au găsit un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, lângă acesta fiind depistați doi bărbați de 33 și 42 ani, din localitate. Cei doi nu au putut prezenta niciun fel de document justificativ pentru materialului lemnos deținut, aproximativ 30 de arbori esență salcâm, astfel încât polițiștii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor și l-au predat Ocolului Silvic Tecuci.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorDe la IPJ