DISTRIBUIȚI

TÂNĂR BĂNUIT CĂ AR FI FURAT DIN AUTOTURISME, IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

La data de 06 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Munteni, bănuit de săvârșirea unor furturi din autoturisme.
Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25/26 noiembrie 2018, acesta ar fi spart geamul unei mașini, sustrăgând apoi acumulatorul auto și, ulterior, în seara de 27 noiembrie, tot prin spargerea geamului, ar fi sustras dintr-un autoturism o borsetă care conținea mai multe documente.
Tânărul, care a fost depistat vagabondând pe raza municipiului Galați, a fost condus la sediul poliției, fiind cercetat, acum, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

COLIZIUNE ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME PE FONDUL NEACORDĂRII DE PRIORITATE

La data de 06 martie a.c., ora 22.17, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Episcop Melchisedec Ștefănescu, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul ar fi fost provocat de un tânăr de 18 ani care, conducând autoturismul pe strada mai sus menționată și ajungând la intersecția cu strada Traian, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din cea de-a doua mașină, un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru investigații medicale.
Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.